Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Αγοράκι 10 μηνών κόλλησε σαλμονέλα και μηνιγγίτιδα από καρότσι για ψώνια


Η βόλτα στο super market που κατέληξε σε εφιάλτη - Μια απλή, καθημερινή βόλτα στο super market της περιοχής, κατέληξε να γίνει ο απόλυτος εφιάλτης για μια μητέρα και τον 10 μηνών γιο της.
Όπως διαβάζουμε στην«Daily Mail», η 35χρονη μητέρα πέντε παιδιών, Βιβιέν Γουόρντροπ πήγε στις 13 Σεπτεμβρίου για ψώνια σε super market του Λονδίνου, παρέα με το μικρότερο παιδί της, τον 10 μηνών γιο της, Λόγκαν.

Μάλιστα, όπως πολλές μητέρες κάνουν, τον έβαλε στο καροτσάκι με ρόδες όπου τοποθετούμε τα ψώνια μας.

Με το που πέρασαν 24 ώρες, ο Λόγκαν άρχισε να έχει σοβαρή διάρροια, να κάνει εμετό και να έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Μάλιστα κάποια στιγμή η διάρροια χειροτέρεψε τόσο, που το 10 μηνών αγοράκι άρχισε να βγάζει αίμα.

Όταν είδε ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, η Βιβιέν τον πήγε στον γιατρό ο οποίος όμως διέγνωσε μια απλή ίωση. Λίγο μετά, η υγεία του Λόγκαν επιδεινώθηκε πολύ, καθώς έπαθε αφυδάτωση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.




Μετά από πληθώρα εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν αδενοϊο, ροταϊο, σαλμονέλα και μηνιγγίτιδα!

Ο μικρός έμεινε δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, τις οχτώ εξ΄αυτών στην Εντατική, με την μητέρα του να υποστηρίζει πως ο 10 μηνών γιος της κόλλησε όλα τα παραπάνω από το καροτσάκι του super market, καθώς δεν είχε φάει τίποτα άλλο όλη εκείνη την εβδομάδα, εκτός από τις παιδικές του τροφές.

Μετά την περιπέτεια της, η 35χρονη Βιβιέν συμβουλεύει όλες τις μητέρες να προσέχουν με την υγιεινή των αντικειμένων που έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ώστε να μην πάθουν ο,τι έπαθε κι εκείνη με το παιδί της, το οποίο και κόντεψε να χάσει.

Πηγή: ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.