Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η 25χρονη φιλενάδα του ομογενή που αιματοκύλησε τη Μελβούρνη λύνει τη σιωπή της

  «Μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα, παραδώσου» τον ικέτευε η Akiir Muo, λίγες ώρες προτού σκορπίσει τον θάνατο - Το μυστηριώδες ερωτικό μήνυμα που ανέβασε στο Facebook

Απελπισμένες προσπάθειες να πείσει τον Δημήτριο "Τζίμι" Γκαργκασούλα να παραδοθεί ισχυρίζεται ότι έκανε η φιλενάδα του, η 25χρονη Akiir Muo, η οποία παρέμεινε όμηρός του επί τέσσερις ώρες μέσα στο ίδιο αμάξι με το οποίο εκείνος παρέσυρε και σκότωσε στη συνέχεια πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένα βρέφος 3 μηνών!

Η 25χρονη κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Νέος Κόσμος, διατηρούσε περιστασιακή σχέση με τον φερόμενο ως δράστη, ακολούθησε τον Γκαργκασούλα στο αυτοκίνητο μετά από απειλές ότι θα της  κάνει κακό. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου του 26χρονου ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και, παρά το γεγονός ότι οι τοπικές Αρχές αρχικά τον κατεδίωκαν στον δρόμο, στη συνέχεια αποφάσισαν να σταματήσουν την καταδίωξη φοβούμενοι ότι λόγω του επικίνδυνου τρόπου οδήγησής του θα συνέβαινε κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της Muo, ο Γκαργκασούλας είχε δηλώσει μέσα στο αμάξι αποφασισμένος να πέσει πάνω σε πεζούς, εάν η αστυνομία συνέχιζε να τον καταδιώκει. «Του ζήτησα να παραδοθεί. Του είπα 'κοίτα, είναι παντού με όπλα, παραδώσου, μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα'. Εκείνος, όμως, άνοιξε την πόρτα και με άφησε να φύγω από το αυτοκίνητο» δήλωσε η Muo, η οποία κατέβηκε από το αμάξι στη γέφυρα Bolte, πριν την δολοφονική επίθεση.
 
Το μυστηριώδες ερωτικό σημείωμα
  Μόλις δύο μέρες μετά τη φονική επίθεση του Γκαργκασούλα εναντίον αθώων πολιτών, η Muo, ένα από τα λίγα άτομα που μπορούν να αποκαλύψουν την ακριβή ψυχολογική κατάσταση του δράστη πριν από το «μακελειό», έλυσε την σιωπή της στην Daily Mail Australia και μίλησε για την τραυματική της εμπειρία. 
  Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι, λίγο πριν ξεκινήσει την 12ωρη τρελή πορεία του στους δρόμους της Μελβούρνης, ο 26χρονος είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού καυγά. «Τον είδα καλυμμένο με αίμα. Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω αντικρίσει στη ζωή μου».

Στη συνέχεια, όπως εξηγεί η ίδια, ο «Τζίμι» την εξανάγκασε να τον ακολουθήσει στο αμάξι. Όταν μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του, άρχισε να την απειλή ότι θα ρίξει το αυτοκίνητο σε έναν στύλο για να πεθάνουν μαζί. «Έπρεπε να κάνω οτιδήποτε μου έλεγε. Τον ικέτευσα να σταματήσει, να κόψει ταχύτητα. Ήταν φοβερό αυτό που ακολούθησε, δεν έπρεπε να συμβεί. Τόσοι άνθρωποι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα...»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, λίγες μόνο ώρες μετά από τη συνέντευξή της, (και δύο μέρες από τη σύλληψη του Γκαργκασούλα) η 25χρονη δημοσίευσε ένα μυστηριώδες ερωτικό σημείωμα στο Facebook, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των αυστραλιανών μέσων, αφού ερμηνεύθηκε ως «μήνυμα» στον πρώην φίλο της.

«Όταν κλείνω τα μάτια μου, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ. Όταν ανοίγω τα μάτια μου ΣΕ ΘΕΛΩ. Όταν δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. Τώρα συνειδητοποιώ πλέον πόσο ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ», έγραφε η ανάρτηση.





















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.