Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα Καμμένου : 400 Τούρκοι Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ …Ζήτησαν άσυλο στις Βρυξέλλες!


Στην Τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» σήμερα το πρωί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Αυτιά για την μη έκδοση των 8 Τούρκων Αξιωματικών και τις απειλές του Ερνντογάν !
Ο ΥΕΘΑ αποκάλυψε η Ελλάδα δεν εξέτασε την ενοχή ή όχι των Τούρκων Αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο
στην  Ελλάδα αλλά όπως είπε δεν μπορεί  στην Τουρκία έν έτη 2017 να συμβαίνουν απάνθρωπα Βασανιστήρια Αξιωματικών και να φυλακίζονται άνθρωποι χωρίς αποδείξεις !
Μπορεί στην Τουρκία η δικαιοσύνη να χειραγωγείται αλλά στην Ελλάδα είναι Ανεξάρτητη και οι αποφάσεις της είναι  δεσμευτικές !!!….
«Αυτό  πρέπει να το κρατήσουμε  και να το απατήσουμε για εφαρμογή  και για τις Αποφάσεις του ΣτΕ!..Και ο «νοών  νοήτω!»
Αποκάλυψε οτι 400 Τούρκοι Αξιωματικοί που Υπηρετούσαν στο ΝΑΤΟ ζήτησαν άσυλο στις Βρυξέλλες …Όσο για τις απειλές της Τουρκίας και του Ερντογάν τις έχουμε ξανακούσει !
Ο Ερντογάν απείλησε και την Γερμανία και την Ε.Ε την ώρα που θέλει να γίνει μέλος της Ε.Ε και εισπράττει 3 δις Ευρώ για να την λειτουργία των Κατασκηνώσεων των Προσφύγων στην Τουρκία !K4
Αποκάλυψε οτι Τούρκικο Πλοίο της Ακτοφυλακής στις Οινούσες απείλησε εντός των Χωρικών Υδάτων της Ελλάδος Ολλανδικό Πολεμικό Πλοίο !!veteranos.gr_-3
Για τις Αναχαιτίσεις στο Αιγαίο δήλωσε οτι όποιος μπαίνει στο FIR Αθηνών χωρίς άδεια θα αναχαιτίζεται …Χαρακτηριστικά είπε η Τελευταία προσγείωση θα είναι δική μας !
Σε ερώτηση τι θα κάνει η Ελλάδα αν αύριο ο Ερντογάν αμολύσει 50 Βάρκες με Λαθρομετανάστες την ημέρα  όπως και απειλούν οι Υπουργοί της Τουρκίας έριξε το μπαλάκι στην Ε.Ε το ΝΑΤΟ και την  FRONTEX!
Σχόλιο: Πάντως εμείς δεν έχουμε δει ακόμη καμιά επιχείρηση  στην Αναχαίτιση των Ροών των Λαθρομεταναστών απο τα Νατοϊκά Σκάφη που περιπολούν στο Αιγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.