Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σας ο τρόπος που κοιμάστε

1. Εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς, χωρίς να ενώσεις τα γόνατα σου και χωρίς να γυρίσεις στο πλάι, τότε είσαι ένα ήρεμο και αξιόπιστο άτομο. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σε προσβάλλει και δεν φοβάσαι το μέλλον.
Χαμογελάς ακόμα και στα πιο καταθλιπτικά πρωινά του χειμώνα και μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε κάθε αλλαγή που μπορεί να συμβεί στη ζωή σου.

2. Εάν κοιμάσαι σε αυτή τη στάση, μαζεύοντας τα χέρια και τα πόδια κοντά στο σώμα σου, τότε σημαίνει ότι συχνά αισθάνεσαι την ανάγκη για προστασία και κατανόηση. Με τη στάση αυτή προσπαθείς υποσυνείδητα να ξεφύγεις από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Δείχνει ότι έχεις καλλιτεχνική τάση και θα σου πήγαινε να ζωγραφίζεις, να μάθεις χορό ή να γράφεις σε κάποιο blog.

3. Εάν κοιμάσαι μπρούμητα με τα χέρια και τα πόδια μακριά το ένα από το άλλο τότε έχεις έναν δυναμικό χαρακτήρα. Παίρνεις πρωτοβουλίες και έχεις ηγετικές ικανότητες. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής. Συνήθως σου αρέσει να σχεδιάζεις τα πάντα από πριν. Η υπευθυνότητα που διαθέτεις μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

4. Εάν κοιμάσαι ανάσκελα, τότε πιθανότατα είσαι ένα θετικό άτομο που λατρεύει τη ζωή και του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Εργάζεσαι με επιμονή και με πείσμα, αλλά σε λογικά πλαίσια, ενώ είσαι εξαιρετικά φιλαλήθης. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη στάση έχουν συνήθως δυναμική προσωπικότητα.

5. Εάν κοιμάσαι ανάσκελα σε στάση «στρατιώτη», με τα χέρια κολλημένα στο σώμα σου, είσαι ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, που ξέρει τους στόχους του και αγωνίζεται για να τους πετύχει. Μπορεί να γίνεσαι αυστηρός και απαιτητικός, αλλά πιο πολύ είσαι απαιτητικός από τον εαυτό σου, παρά από τους άλλους.

6. Εάν κοιμάσαι μπρούμητα με το ένα πόδι σηκωμένο και το χέρι κάτω από το μαξιλάρι τότε πιθανότατα είσαι μια απρόβλεπτη προσωπικότητα, που σου αρέσει η περιπέτεια, έχεις σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά και στη διάθεση σου και μπερδεύεις τους πάντες γύρω σου. Πολύ συχνά σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση. Γενικά, όμως, στη ζωή σου ψάχνεις για ηρεμία και γαλήνη.

Τώρα μπορεί να μου πεις ότι δεν έχεις μια μόνο στάση στον ύπνο αλλά αλλάζεις συνεχώς μέσα σε μια νύχτα. Λογικό. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Τι λένε οι ψυχολόγοι λοιπόν για τους χαρακτήρες αυτούς που δεν έχουν μια στάση στον ύπνο, αλλά αλλάζουν συνεχώς. Λένε πως αυτό είναι ένδειξη ότι αυτό το άτομο, έχει μια πολύπλευρη προσωπικότητα τόσο βαθιά κρυμμένη, που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να την κατανοήσει ακόμα. Ενδιαφέρον…

Preview Image: thehealthology
dailystories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.