Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εντοπίστηκε & ο Αλβανοκατσαπλιάς που κάνει το σήμα του «UCK»…Υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ! ΦΩΤΟ

sok-5Ταχύτατα οι Υπηρεσίες Ασφαλείας του Στρατού  εντόπισαν στην ΕΛΔΥΚ  όπου και υπηρετεί τον Αλβανοκατσαπλιά που σχηματίζει το σήμα του Αλβανικού αετού ( Το σήμα του Στρατού του UCK!)

16296032_10206342284191085_477337200_n-1
Ο Οπλίτης  που είναι αλβανικής καταγωγής  από τον Οκτώβριο υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ. Όπως ομολόγησε, ανάρτησε ο ίδιος τη φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μία ημέρα που ήταν εξοδούχος, και παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του.
Δηλαδή ο Αλβανός έβγαλε τη φώτο εντός του Στρατοπέδου χαμογελαστός  με συνεργό του  και στην έξοδό του ,την ανάρτησε και τώρα μας λέει οτι ήταν λάθος …Πώς θέλει να μας τρελάνει ;

Τι Αναφέρει το ΓΕΣ

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ….
2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Σχόλιο:  Τι έλεγαν οι Αριστεριστές και οι δήθεν πολίτες του Κόσμου Παπανδρέου και ΣΙΑ όταν έκαναν  μαζικά Ελληνοποιήσεις …Έλληνας Γεννιέσαι και γίνεσαι !( νόμος Ραγκούση!,)Αμ δε !
Να φανταστείτε ότι αυτή είναι η δεύτερη γενιά που γεννήθηκε ή ήρθε εδώ και ευεργετήθηκε απο την Ελλάδα …Φανταστείτε το μίσος των Γονιών των για την Πατρίδα μας!

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.