Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Φρίκη! Τη βίασαν ομαδικά μπροστά στην 3χρονη κόρη της - Σκότωσαν τον 2 εβδομάδων γιο της

Ασύλληπτη κτηνωδία, με μια 28χρονη μητέρα να βιάζεται από δύο άντρες στην


Ινδία. Μοναδικός μάρτυρας ήταν η 3χρονη κορούλα της. Οι δράστες, που συνελήφθησαν από τις αρχές, σκότωσαν τον 2 εβδομάδων γιο της όταν τον πέταξαν στον δρόμο.

Η 28χρονη πήγαινε στην αδερφή της όταν το λεωφορείο έκανε στάση στην πόλη Shishgarh, στο βόρειο τμήμα της Ινδίας, το πρωί της Δευτέρας. Από εκεί θα έπαιρνε λεωφορείο για το Bareilly. Στον σταθμό λεωφορείων γνώρισε τους δύο άντρες.

"Το παιδί της ήταν άρρωστο για πολύ καιρό και πήγε να συναντήσει την αδερφή της. Επέστρεφε όταν γνώρισε τους δύο κατηγορούμενους στο λεωφορείο. Τη βίασαν μέσα στο λεωφορείο ενώ βρίσκονταν ακόμα στον σταθμό. Μετά βρήκε το μωράκι της νεκρό" δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η κορούλα της ήταν ο μοναδικός μάρτυρας του ομαδικού βιασμού της μητέρας της. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, το μωρό της πέθανε όταν οι δράστες το πέταξαν στο πάτωμα.

Το μικρό κοριτσάκι κατάφερε να βγει από το λεωφορείο χωρίς να τη δουν οι δύο δράστες και αργότερα βρέθηκε δίπλα στην αναίσθητη μητέρα της στον δρόμο. Η επίθεση είναι ένα από τα τελευταία κρούσματα βιασμών σε βάρος γυναικών ή παιδιών στην Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.