Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τι συμβαίνει με την φυλάκιση του Άκη ποια η σχέση της με την σημερινή πολιτική - οικονομική κατάσταση; Και το πάρτι των μυστικών υπηρεσιών

 Τα απολειφάδια της δημοσιογραφίας που έφτασαν την χώρα μέχρι εδώ, συνεχίζουν το "θεάρεστο" έργο τους απρόσκοπτοι... Το ηχητικό απόσπασμα από το ξέσπασμα του Άκη Τσοχατζόπουλου έφτασε στο σημείο να παίζει στην εκπομπή του
Μένιου Φουρθιώτη, πρώην προαγωγού της γνωστής πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου και η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» να κρατάει από αυτό μόνο την φράση για την αποζημίωση που φωνάζει ο Άκης, αμυνόμενος στις προθέσεις της φρουράς για τον μετακινήσει με την βία στα κρατητήρια του Εφετείου, την ώρα που τα πόδια του αιμορραγούσαν! Για να πούμε όμως και την αλήθεια,...
άνωθεν εντολές εκτελούσαν οι φρουροί και παρόλα αυτά με την παρέμβαση των ψυχρόμετρων ακόμα και αυτοί, έπραξαν αυτό που θα έπραττε ο κάθε σώφρων άνθρωπος. Επέτρεψαν στον Άκη να παραμείνει στα έδρανα της αίθουσας του Εφετείου διακριτικά φρουρούμενο μια και ήταν φανερό ότι η μετακίνηση του ήταν δύσκολη λόγο της κατάστασης της υγείας του και των εμφανών πληγών του.      

Τι κρύβεται όμως πίσω από την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας;   

 Για να ξετυλίξουμε το κουβάρι και να ξεσκεπάσουμε ένα σάπιο καθεστώς δεκαετιών θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή και καθαρό μυαλό τα παρακάτω.  
 Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα είναι φιλοδυτικό πολύ πριν το ιστορικό «Ακήκομεν εις την Δύση» του ονομαζόμενου και «Εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή. Οι ρίζες αυτές είναι πολύ βαθιές και όταν κάποιος κάνει το παραμικρό «στραβοπάτημα» ακόμα και αν πρόκειται για Εθνικό συμφέρων, θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση των υπόλοιπων!  
 Για παράδειγμα ας δούμε την υπόθεση προμήθειας από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, των ρωσικών οπλικών συστημάτων TOR – M1, με Υπουργό Εθνικής τότε, τον έγκλειστο σήμερα στην φυλακή σήμερα Άκη Τσοχατζόπουλο.  
 Τρεις νεκροί που σχετίζονται με την υπόθεση των TOR – M1 (δύο ρώσοι και ένας Έλληνας) ένας υπουργός την φυλακή και ένας ελεύθερο πουλί!  
 Ποίο όμως το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών;

 Ο Ιγκόρ Κλίμοφ προσωπικός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε εντολή να ηγηθεί αντιπροσωπίας ρώσων που τελικά ήρθαν στην Ελλάδα το Μάιο του 2003 για να διενεργήσουν έρευνα η οποία είχε σχέση με 73 εκ δολάρια, ποσό που αντιστοιχούσε στα αντισταθμιστικά της προμήθειας των TOR – M1. Ένα μήνα αργότερα ο Σ. Τραυλός που είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Σμπόκο, ο οποίος και είχε υπογράψει την σύμβαση προμήθειας τον ρωσικών οπλικών συστημάτων επισκέφτηκε την Μόσχα και στο προκαθορισμένο ραντεβού που είχε στην κόκκινη πλατεία με τον Ιγκόρ Κλίμοφ πληροφορήθηκε ότι ο Κλίμοφ είχε δολοφονηθεί! Πριν την δολοφονία του είχε ανακαλύψει ότι τα 73 εκ δολάρια είχαν εκταμιευθεί από την Durmilan. Περίπου 45 εκ είχαν καταλήξει στην Western Bank του Μαυροβουνίου και περίπου 12 εκ είχαν εντοπιστεί σε λογαριασμό της Privi Bank της Μόσχας ο οποίος ανήκε στον Βορομπιέφ προηγούμενος πρόεδρος της Durmilan η οποία και είχε αναλάβει την εκπλήρωση των αντισταθμιστικών στην Ελλάδα. Στην Durmilan επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Βλάσης Καμπούρογλου. Ο Καμπούρογλου είχε κατηγορηθεί από τον Νικόλαο Ζήγρα για ανάμιξη στις μίζες από τα ρωσικά οπλικά συστήματα. Όταν ο Βλάσης Καμπούρογλου κλήθηκε το 2004 από την επιτροπή της Βουλής να καταθέσει μια και ήταν ο άνθρωπος κλειδί για τις δαιδαλώδεις διαδρομές του μαύρου χρήματος, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα! Έκτοτε η κατηγορίες που κρατούν έγκλειστο στην φυλακή τον πρώην υπουργό βασίζονται μόνο στην δεύτερη κατάθεση του Νίκου Ζήγρα, εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος ξαφνικά άλλαξε την πρώτη του κατάθεση και σήμερα είναι εκτός φυλακής! 

 Ακόμα μια περίεργη «σύμπτωση» είναι ο τραπεζικός λογαριασμός που εντόπισε ο Εισαγγελέας κ. Νικολακέας στην Τσεχία (Πράγα) και τελειώνει σε ….666, ο οποίος στην αρχή υπήρχαν ενδείξεις ότι αυτός ο λογαριασμός ήταν του Μιχάλη Χριστοφοράκου αλλά μετά από νεότερες έρευνες απεδείχθη ότι ήταν ο τροφοδότης λογαριασμός της Κυπριακής εταιρίας Torkaso ιδιοκτησίας του διεθνούς επιχειρηματία εμπορίας ξυλείας Νικόλαου Ζήγρα. Από αυτόν τον λογαριασμό προήλθαν μέσο της Morgan Stanley συνολικά εμβάσματα ποσού 6,7 εκ (ένα 4,2 εκ, ένα 2,1 εκ και ακόμα ένα 400 χιλιάδων).  
 Ακόμα πιο περίεργη είναι η χρονική συγκυρία της αλλαγής της κατάθεσης του Νικόλαου Ζήγρα η οποία συμπίπτει με την «απόδραση» του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Γερμανία εκμεταλλευόμενος και την γερμανική του υπηκοότητα μια και προστατεύεται από το σύνταγμα της χώρας αυτής το οποίο δεν επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες!  

Διαβάστε σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ

 Ο συνδυασμός όλων αυτών δημιουργεί τον συνειρμό ότι μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν να καλύψουν την «απόδραση» του Μιχάλη Χριστοφοράκου πριν καταθέσει αυτός στις ελληνικές αρχές για το σκάνδαλο SIEMENS και να τον ανταλλάξουν με τον Νικόλαο Ζήγρα ο οποίος κατηγορείται σε Αυστρία και Γερμανία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ύψους 30 εκ ευρώ! Έτσι ο κ. Ζήγρας άλλαζε την κατάθεση του για την υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και βγήκε από την φυλακή ενώ ο πρώην υπουργός παραμένει μέχρι σήμερα αν και βαριά άρρωστος.  
 Φυσικά σε αυτό συνέβαλαν και σύσσωμα τα τότε ΜΜΕ, με την επικείμενη δίωξη του πρώην υπουργού, έτρεξαν σαν κοράκια να ζητήσουν υπέρογκα ποσά από εκείνον για να του πουλήσουν δημοσιογραφική κάλυψη «προστασία». Τα «λύτρα» δεν δόθηκαν στους γνωστούς «κομιστές» και έτσι ακόμα και σήμερα προσπαθούν να κατασπαράξουν της λαβωμένες σάρκες τους από το κρεβάτι της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.  

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες αποκαλύψεις μια και η υπόθεση αυτή φαίνεται να έχει άμεση σινάφια με το σχέδιο Πυθία για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή (Σχετικό ΕΔΩ)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.