Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκικό παρακράτος στη Κομοτηνή! Ποιοι ζητούν τη κλήση του Τούρκου πρόξενου και του πρέσβη στο ΥΠΕΞ και γιατί

Τουρκικό παρακράτος στη Κομοτηνή! Ποιοι ζητούν τη κλήση του Τούρκου πρόξενου και του πρέσβη στο ΥΠΕΞ και γιατί
Μέγα θέμα έχει προκύψει με την αποκάλυψη εγγράφων

 
που αποδεικνύουν ότι το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής κάνει παρεμβάσεις στην τουρκική δικαιοσύνη για να καταδικαστούν Έλληνες πολίτες που δεν έχουν διαπράξει κανένα απολύτως αδίκημα! Ποιος θα κάνει το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από το κλείσιμο του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή;
Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης και μέλος της εκτελεστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρύσα Ούτση σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
Ενώ η Τουρκία απαξιώνει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη της χώρα μας και επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την μη έκδοση  των 8 αξιωματικών, αποκαλύπτεται με απόρρητα επίσημα έγγραφα η παρέμβαση του Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής    στην τουρκική δικαιοσύνη για να αποδοθούν ποινές σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι δεν διέπραξαν κανένα απολύτως αδίκημα.
Το προξενείο με έγγραφό του αποδίδει στην ελληνική δημοσιογραφική ομάδα του Αζινλίκτσα την κατηγορία ότι είναι «υπό τον έλεγχο της ελληνικής διοίκησης» και με τα δημοσιεύματά της νομιμοποιεί τους επίσημους Μουφτήδες, την εκπαίδευσή  και άλλες δραστηριότητες της Ελληνικής Πολιτείας. Η Τουρκική δικαιοσύνη  λαμβάνοντας υπόψη της το έγγραφο αυτό μπλοκάρει την πρόσβαση των Τούρκων πολιτών στην ιστοσελίδα  του Αζινλίκτσα και απαγορεύει στην δημοσιογραφική της ομάδα την είσοδο στην Τουρκία. Είναι σαφές ότι η τουρκική «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» λειτούργησε καθ’ υπόδειξη του προξενείου το οποίο  παραβιάζει ωμά την διεθνή νομοθεσία στοχοποιόντας  Έλληνες πολίτες.
Όμως, βαρύτατη και πιθανότατα προσχεδιασμένη πρόκληση είναι η χρήση του όρου  «Ελληνική διοίκηση» στο έγγραφο που εμμέσως υπονοεί ότι υπάρχει και «Τουρκική διοίκηση», αμφισβητώντας έτσι θρασύτατα το ότι η Θράκη είναι αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδας.
Το  «γκριζάρισμα» της Θράκης δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο !
Ζητούμε να κληθεί  άμεσα, ο πρόξενος της Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί μαζί με τον πρέσβη της Τουρκίας, για να δώσουν σαφείς εξηγήσεις.    
Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σγουρίδης Παναγιώτης
Το μέλος της εκτελεστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ούτση Χρύσα
(militaire)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.