Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: AΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ntalika-patra

30 ετών και μητέρα δύο παιδιών ήταν η γυναίκα που απανθρακώθηκε στο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο φορτηγό επέβαιναν
η γυναίκα, ο σύζυγος της και τα δύο τους παιδιά. Ο σύζυγος μετέφερε εμπόρευμα από επιχείρηση της περιοχής και ταξίδευαν για την Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν ξέσπασε φωτιά στη καμπίνα της νταλίκας, ο πατέρας κατάφερε να βγάλει τα δύο του παιδιά, όμως δεν μπόρεσε να βγάλει έξω τη γυναίκα του καθώς είχε εγκλωβιστεί στη φλεγόμενη καμπίνα.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων στο όχημα, από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ στο σημείο βρίσκεται δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ .
Σύμφωνα με  πληροφορίες από το όχημα ακούστηκαν εκρήξεις ενώ οδηγοί βρίζουν σκαιότατα πυροσβεστική και αστυνομία καταλογίζοντας αργοπορία λόγω του καρναβαλιού.


από το tempo24
και το patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.