Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο: Ζήτησε από αλληλέγγυους να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους «πρόσφυγες» και όλοι του είπαν ΟΧΙ


Βίντεο: Ζήτησε από αλληλέγγυους να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους «πρόσφυγες» και όλοι του είπαν ΟΧΙ
Όταν βασιλεύει η ...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ απο τα κατώτερα ανθρωποειδή ζωα, "Ένα εκατομμύριο Άραβες δεν αξίζουν όσο ένα εβραϊκό νύχι."(NY Daily News, 28.2.1994. Ραβίνος Yaacov Perrin)μαντέψτε ποιους εχουν να κανουν την δουλειά τους οι Εβραίοι πάντα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβατε το πραγματικό πρόσωπο των αλληλέγγων παγκοσμίως.

Είναι «αλληλέγγυοι» μόνο όταν ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση και μόνο όταν μπορούν να έχουν οποιοδήποτε κέρδος. Είτε αυτό είναι οικονομικό (ΜΚΟ) είτε πολιτικό (αριστεροί-αντιεξουσιαστές) χρήσιμα ζωα στα χεριά εβραιων !ο ορισμός του ηλίθιου :Έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Ζει μια ζωώδες κατάσταση στον υλισμό και κανει τα παντα για προσωπικό όφελος! λέξεις οπως: ηθική, συμπόνια, αγάπη,θλίψη κτλ ,απουσιάζουν απο τέτοιους εγκεφάλους! προσοχή! σε κατάσταση πόλεμου εύκολα μπορουν να μετατραπούν σε κτήνη! οπως τα λυσσασμένα σκυλιά: συνήθως σφάζουν και βασανίζουν τα θύματα τους, αντί να τα σκοτωνουν μια και έξω!βλέπε το 40 τι έκαναν σε όλη την Ελλαδα με εντολές Στάλιν(αληθινή ιστορία και οχι την δίκη τους, για να καλύψουν τα αίσχη τους!και την ζωώδες φύση τους!).

Εκτός από το πλήθος, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που γιγαντώνει τη βλακεία, δώσε εξουσία σε ηλίθιους! θα κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία: η εξουσία. «Η εξουσία αποβλακώνει», έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε! ΥΓ Την φώτο την βάλαμε γιατί κάποιοι επιμένουν να νομιζουν οτι ειναι Έλληνες όλοι! και βαρεθήκαμε αυτο το παραμυθάκι!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 http://www.aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.