Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Συρία καταγγέλλει τη Διεθνή Αμνηστία για αβάσιμη προπαγάνδα


Φεβρουάριος 8, 2017. 21:56
Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Συρίας, αποκάλεσε  ως ψευδή και αβάσιμη την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας σχετικά με εικαζόμενες δολοφονίες στη φυλακή Σεντνάγια, σύμφωνα με ανακοίνωση  που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της Δαμασκού.
«Το έγγραφο είναι εντελώς ψευδές, διότι οι ποινές της θανατικής ποινής στη Συρία γίνονται μετά από έκδοση δικαστικής διαδικασίας που περιλαμβάνει διάφορες βαθμίδες άσκησης και προσφυγής και έχει ως στόχο η έκθεση αυτή να βλάψει τη φήμη της χώρας», αναφέρει το δημοσίευμα της «almayadeen.net».
Η ανακοίνωση τονίζει ότι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτές τις συκοφαντίες επιδιώκουν να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν να επιτύχουν οι τρομοκρατικές συμμορίες, ειδικά μετά από τις συνεχείς νίκες του συριακού στρατού.
Επίσης, με έκπληξη διάβασε και κατέκρινε τις υποτιθέμενες εκτελέσεις δικαστών και δικηγόρων, γιατί αυτοί οι άνθρωποι των κλάδων αυτών, είναι γνωστοί  σε αριθμό και σε ονόματα όχι μόνο στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στις κλαδικές κοινότητές τους και το έργο τους είναι ανεξάρτητο, γίνεται σεβαστό  και δεν παρεμβαίνουν στο έργο της πολιτικής.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης της Συρίας αρνείται το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας και την καταδικάζει έντονα γιατί δεν βασίζεται σε αποδείξεις, αλλά σε προσωπικές συγκινήσεις που επιδιώκουν την επίτευξη των πολύ καλά γνωστών πολιτικών σκοπών (της Δύσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.