Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σύμβουλος Πούτιν: Με τον Τραμπ θα αλλάξουμε τον πλανήτη

Επαναφορά της Παλαιάς Τάξης – Μην χάσετε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν γεννήθηκε το 1962 και θεωρείται από τους πιο γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και συγγραφείς της μετασοβιετικής Ρωσίας. Είναι καθηγητής Κοινωνιολογίας και Γεωπολιτικής του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας, του φημισμένου Λομονοσόφ. Είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Πούτιν εδώ και μια δεκαετία και οι απόψεις του επηρεάζουν το Κρεμλίνο.
Μιλώντας στον Αμερικανό δημοσιογράφο Alex Jones επιβεβαίωσε το γεγονός πως η Παλαιά Τάξη επιθυμεί την αλλαγή του παγκόσμιου status quo και την διάλυση των δομών εξουσίας της Νέας Τάξης, κάτι που μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει αποκαλύψει.
Ο Ρώσος πολιτικός και διανοούμενος, αφού ξεκαθάρισε πως η Ρωσία έκανε την αρχή για την ανατροπή της Νέας Τάξης, τόνισε πως πλέον όλα εξαρτώνται από τις ΗΠΑ και τον νέο Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για κοινό αγώνα των δύο χωρών με στόχο την επαναφορά της Παλαιάς Τάξης υπό το ιδεολογικό μοτίβο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».
Τέλος, αναφερόμενος στους παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης, τους παρομοίασε με τους κομμουνιστές της σκοτεινής περιόδου για την ρωσική ιστορία.
«Θέλουν να επιβάλλουν την δική τους αντίληψη των πραγμάτων. Αγνοούν τις απόψεις των άλλων», σημείωσε ο Ντούγκιν, υπογραμμίζοντας πως οι Ρώσοι δεν είναι πια κομμουνιστές, θέλουν μία χριστιανική εθνοκεντρική κοινωνία και γι’ αυτό βρίσκονται υπό διαρκή επίθεση!
Δείτε το βίντεο από το el.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.