Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λένε οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ που ζητούν άσυλο «Εφόσον υπάρχει στον κόσμο ο πρόστυχος ο Ελληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος» ΦΩΤΟΣ

Άριστα εκπαιδευμένοι στο να καλύπτουν τα ίχνη τους είναι οι δύο Τούρκοι Κομάντος   που ζήτησαν «άσυλο» στην Ελλάδα
 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ» ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ…

 Ο Λοχίας Χαλίτ Τσετίν και ο Επιλοχίας Φατίχ Αρίκ, που στις 15 Φεβρουαρίου εμφανίστηκαν μαζί με τον δικηγόρο τους στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδος και παραδόθηκαν, ανήκουν στην επίλεκτη ομάδα SAT των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Άριστα εκπαιδευμένοι στο να καλύπτουν τα ίχνη τους είναι οι δύο Τούρκοι Κομάντος   που ζήτησαν «άσυλο» στην Ελλάδα.
«Keep Low. Move Fast. Kill First. Die Last. One Shot. One Kill. No Luck. Pure Skill«
Ανάμεσα στις αποστολές τους περιλαμβάνονται αμφίβιες κρούσεις, επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας, δολοφονίες εντός και εκτός Τουρκίας ,αλλά και προστασία σημαντικών προσώπων.
Άριστα εκπαιδευμένοι στο να καλύπτουν τα ίχνη τους είναι οι δύο Τούρκοι Κομάντος   που ζήτησαν «άσυλο» στην Ελλάδα.
Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Star, τα στελέχη αυτής της ομάδας εκπαιδεύονται και για να μισούν τους Έλληνες. Ετσι, μερικά από τα συνθήματα-«όρκους» με τα οποία τους πωρώνουν κατά της Ελλάδας αναφέρουν:
«Εφόσον υπάρχει στον κόσμο ο πρόστυχος ο Ελληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.
Οσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.
Χίλια κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος.
Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση.
Οταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης, θα σφάξω 1.000 γκιαούρηδες.
Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 από αυτούς.
Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 από αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα από αυτούς στο ποτάμι».
Τα σχόλια είναι μόνο δικά σας !

VETERANOS

Αυτοί είναι οι δύο Τούρκοι κομάντος που ζητούν τώρα άσυλο στην Ελλάδα


Ο Χαλίτ Τσετίν και ο Φατίχ Αρίκ είναι οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου και κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δυο στρατιωτικοί, που ζήτησαν άσυλο, υπήρξαν εκπαιδευμένοι από την περιβόητη «Διμοιρία του Θανάτου» και φέρονται να συμμετείχαν στο αποτυχημένο σχέδιο δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δύο στρατιωτικοί ανήκουν στο Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας και συγκεκριμένα στην ειδική μονάδα «Υποβρύχια Επίθεση» (Su Alti Taarruz) ή αλλιώς «SAT» που εδρεύει στη ναυτική βάση της Φώκαιας πλησίον της Σμύρνης.Ο Χαλίτ Τσετίν (αριστερά) και ο Φατίχ Αρίκ

Ο κύκλος εκπαίδευσης των εκπαιδευομένων στις Ειδικές Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας έχει διάρκεια 50 εβδομάδων και χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

Η πρώτη διαρκεί οκτώ εβδομάδες και σχετίζεται με τη σωματική δραστηριότητα και ανάπτυξη, η δεύτερη αφορά τη βασική εκπαίδευση και κρατά 27 εβδομάδες, ενώ η τρίτη είναι η τακτική εκπαίδευση η οποία ολοκληρώνεται έπειτα από 15 εβδομάδες.

Στις αποστολές της «SAT» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συλλογή πληροφοριών, αμφίβια κρούση, προστασία επισήμων προσώπων και επιχειρήσεις κατά της τρομοκρατίας. Η εκπαίδευσή και η οργάνωσή των μελών της «Υποβρύχιας Επίθεσης», μάλιστα, είναι παρόμοια με αυτές των «SEALs» του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.