Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοκτόνησε μετά από εγχείρηση - Πέρασε θηλιά στο λαιμό λίγα μέτρα από την κόρη της!


H γυναίκα επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο που ειχε υποβληθεί σε εγχείρηση. Πάντα δίπλα της, ήταν η κόρη της, που έμελλε να ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη... Η Μ.Α. με καταγωγή από τους Πεύκους Μακρύ Γιαλού είχε εγχειριστεί στο ισχίο τον περασμένο Οκτώβριο για κάταγμα και έμενε με την κόρη της στην περιοχή Σαράτση Κάμπος Ιεράπετρας όπου περνούσε τους μήνες της ανάρρωσης της. Ήταν κατάκοιτη το τελευταίο διάστημα αφού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στις 20:30 χθες το απόγευμα, αφού η κόρη της την είχε τακτοποιήσει στο κρεβάτι της άκουσαν φασαρία από το δωμάτιο της. Αμέσως η κόρη της έτρεξε μέσα και βρήκε την ηλικιωμένη στο έδαφος, κάτω από το κρεβάτι της, με τον ιμάντα περασμένο γύρω από το λαιμό της. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει το θάνατο στην 87χρονη. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όπου στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Στο σπίτι της βρέθηκαν απ’ την πρώτη στιγμή άνδρες από το ΑΤ Ιεράπετρας και τη Σήμανση και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται το μεσημέρι.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.