Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μπιλ Γκέιτς προς Τραμπ: Άσε τις εκτρώσεις ήσυχες


Νεοταξίτικο παραλήρημα του «φιλάνθρωπου» και της γυναίκας του
Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, άσκησε δριμεία κριτική σε προεδρικό διάταγμα του Τραμπ που κάνει την ζωή δύσκολη σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τις αμβλώσεις, τις οποίες ο παγκοσμιοποιητής στηρίζει με φανατισμό, στο πλαίσιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού.
Ειδικότερα, η απόφαση του Aμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει τη χρηματοδότηση διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων που υποστηρίζουν το δικαίωμα των γυναικών να επιλέγουν την άμβλωση «θα πλήξει», σύμφωνα με τον Γκέιτς και την σύζυγό του Μελίντα, «εκατομμύρια γυναίκες και θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή τους».
Πως δηλαδή θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή τους;
Τι γίνεται με τις δολοφονίες των εμβρύων;
«Το να επιτρέπεται στις γυναίκες να προγραμματίζουν και να αραιώνουν τις εγκυμοσύνες τους και το να έχουν πρόσβαση σε θεραπείες και στην πρόληψη μολυσματικών νόσων σώζουν ζωές», υπογράμμισε η Μελίντα Γκέιτς. «Σώζουν ζωές μαμάδων και σώζουν ζωές μωρών και αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα με μεγάλη στήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Να αραιώνονται οι εγκυμοσύνες! Αυτός είναι ο στόχος της Νέας Τάξης.
Η πολιτική κατά των αμβλώσεων, η οποία είχε ανακοινωθεί το 1984 υπό την προεδρία του ρεπουμπλικανού Ρόναλντ Ρίγκαν και τέθηκε και πάλι σε ισχύ από τον Ντόναλντ Τραμπ, προβλέπει ότι ομοσπονδιακά κεφάλαια που προορίζονται για διεθνή αρωγή δεν μπορεί να διατίθενται σε ξένες ΜΚΟ που πραγματοποιούν αμβλώσεις ή που αγωνίζονται για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων.
Σύμφωνα με την Ολλανδία, υπολογίζεται πως αυτές οι ΜΚΟ θα χάσουν έτσι 600 εκατ. ευρώ.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.