Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Χριστιανοί ιερείς ζητούν την ανέγερση του Τρίτου Ναού

Χριστιανοί ιερείς ζητούν την ανέγερση του Τρίτου Ναού
Σημεία των καιρών! Απίστευτο και όμως… αληθινό

Διάσημος πάστορας θεωρεί πως χριστιανοί και Εβραίοι πρέπει να έρθουν κοντά και πως η έλευση της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ
θα είναι το πρώτο βήμα για την ανέγερση του Ναού του Σολομώντα. Το δεύτερο αποτελεί ωστόσο σχέδιο της Νέας Τάξης και όχι του Τραμπ.
«Η μεταφορά της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ θα έστελνε μήνυμα στον κόσμο πως η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ και η αιώνια πόλη του… ‘θεού’. Αυτό είναι κάτι το τεράστιο για του χριστιανούς. Ακολουθούμε τα βήματα του Μεσσία μας, ο οποίος προήλθε από τους Εβραίους. Η Ιερουσαλήμ είναι η πόλη που ιερούργησε που έζησε και πέθανε. Είναι η πόλη που έλαβε χώρα η Βίβλος μας», ανέφερε ο πάστορας Begley σε ένα γιαχβεδιστικό ξέσπασμα θεολογίας.
Φυσικά και ο Χριστός δεν προήλθε από τους Εβραίους, δεν είχε καμία σχέση με τους Εβραίους και ως εκ τούτου Τον σταύρωσαν στην Ιερουσαλήμ, δεν πέθανε απλά εκεί, ενώ μετά από τρεις μέρες αναστήθηκε, γεγονός που δεν αναφέρει καν ο πάστορας, όπως δεν αναφέρει την άποψη των Εβραίων για Αυτόν.
Μιλώντας μάλιστα στο Breaking Israel News, τονίζει πως οι χριστιανοί «έχουμε υποχρέωση να προσευχόμαστε για την ειρήνη της Ιερουσαλήμ και του ‘εκλεκτού λαού του θεού (σ.σ. Γιαχβέ)’.
Τόνισε δε πως τα παρόντα γεγονότα απαιτούν από τους χριστιανούς ενεργό ρόλο σε αυτή την αποστολή.
«Ο αντισημιτισμός κατά του Ισραήλ πρέπει να ωθήσει του χριστιανούς να δουλέψουν μαζί με τους Εβραίους για να προστατεύσουν το Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Όταν ο Τραμπ υποσχέθηκε πως θα μεταφέρει την αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, αυτό ήταν μια χριστιανική κίνηση συμπαράταξης με το Ισραήλ. (…) Όταν αυτό συμβεί, θα διευκολύνει το Ισραήλ να χτίσει τον Τρίτο Ναό, εκπληρώνοντας την προφητεία για τις έσχατες μέρες», πρόσθεσε ο Begley.
Από την πλευρά της η Donna Jollay, φιλοισραηλινή Ευαγγελίστρια χριστιανή, ανέφερε:
«Οι Εβραίοι διατήρησαν τον λόγο του θεού (σ.σ. Γιαχβέ) χιλιάδες χρόνια για εμάς. Η Ιερουσαλήμ και η Ιουδαία έρχονται μαζί και αυτό είναι σημαντικό συστατικό για το σχέδιο του θεού (σ.σ. Γιαχβέ), το οποίο εξελίσσεται στις μέρες μας».
Ποιόν «λόγο του θεού» διατήρησαν οι Εβραίοι για χιλιάδες χρόνια; Πάντως όχι του Χριστού.
«Χριστιανοί» ιερείς και Εβραίοι λοιπόν μαζί χέρι-χέρι ζητούν την ανέγερση του Τρίτου Ναού και την στέψη εκεί του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος φυσικά δεν θα έχει καμία σχέση με τον Χριστό.
Τα σχόλια δικά σας!!!
EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.