Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό είναι το μεγάλο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του ΧΙΤΛΕΡ που βγαίνει στο φως! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


skoteino-mistiko-xitler-vgainei-670x400
Είναι πολύ περίεργο που τα τελευταία χρόνια τα γερμανικά κανάλια αφιερώνουν πολλές ώρες από τα προγράμματα τους δείχνοντας ντοκιμαντέρ από την εποχή του Χίτλερ. Οι εικόνες αυτές έχουν ως συνέπεια
να εξοικειώνουν τους σύγχρονους Γερμανούς με την εποχή εκείνην και τα εγκλήματα της και, παρά το ότι δηλώνουν πώς αν σήμερα ερχόταν ένας καινούργιος Χίτλερ θα τον καταψήφιζαν, η εξοικείωση αυτή με την εποχή του καλλιεργεί ένα ψυχολογικό κλίμα αποδοχής του χιτλερικού καθεστώτος.
Σε αυτό συμβάλει και η σημερινή κατάσταση με την εισβολή των χιλιάδων ισλαμιστών στην Ευρώπη και στην Γερμανία.
ΟΙ Ναζί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν διαπράξει πολλές φρικαλεότητες, η μεγαλύτερη από όλες όμως ήταν η θανάτωση εκατομμυρίων Εβραίων, μειονοτήτων και περιθωριακών ομάδων.
Όταν όμως το ναζιστικό καθεστώς άρχισε να οδηγείται σε ήττα, οι Ναζί προσπαθούσαν να αποκρύψουν τα στοιχεία των αποτρόπαιων αυτών πράξεων, θανατώνοντας μάρτυρες και βάζοντας φωτιά στα στρατόπεδα εξόντωσης τους.

Μια από αυτές τις τοποθεσίες που ήταν ένα Στρατόπεδο εξόντωσης Σομπιμπόρ στην Πολωνία, ανασκάφηκε πρόσφατα ενώ αυτό που βρέθηκε εκεί ήταν τόσο σοκαριστικό που δεν περιγράφεται με λόγια.

Το Σορμπιμπόρ ήταν ένα μέρος όπου στέλνονταν Ιουδαίοι και άλλες περιθωριακές ομάδες προς θανάτωση και απέθεταν τα πτώματά τους.

Αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης ήταν μέρος της επιχείρησης Ράινχαρντ όπου θανατώθηκαν συστηματικά δύο εκατομμύρια άνθρωποι.

Χιλιάδες βαγόνια μετέφεραν θύματα από αυτές τις σιδηροδρομικές γραμμές και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Όταν διαφάνηκε πως οι Ναζί θα έχαναν τον πόλεμο και είχαν αρχίσει να υποχωρούν από όλα τα μέτωπα τότε σε πολλές περιοχές της Γερμανίας είχε αρχίσει μια μεγάλη επιχείρηση απόκρυψης πολλών μυστικών του ναζιστικού καθεστώτος σε διάφορα μέρη. Έβαζαν φωτιά στα κρεματόρια και έριχναν μπετόν στους τάφους.

Στην περιοχή του Σομπιμπόρ μια ομάδα πολωνών και Εβραιών ιδικών ερευνητών άρχισαν εντατικές έρευνες για να εντοπίσουν συγκεκριμένα μέρη όπου oι ναζιστές είχαν διαπράξει πολλά εγκλήματα.

Ο σκοπός τους ήταν να φέρουν στην επιφάνεια τους τρόπους με τους οποίους οι Γερμανοί εκτελούσαν τα θύματα τους, ικανοποιώντας έτσι με αυτόν τον τρόπο και τις ψυχές αυτών των θυμάτων.

Ένας από τους ερευνητές αρχαιολόγους ο Yoram Haimi, ομολόγησε πως ανάμεσα στα θύματα ήταν και δυο στενοί του συγγενείς.

Ανάμεσα στα ευρήματα που ανακάλυψαν ήταν και μια χαρακτηριστική αρμαθιά κλειδιών από τα κελιά όπου κλείδωναν εκεί μέσα τους Εβραίους σαν τα ποντίκια για να βρουν στην συνέχεια φρικτό θάνατο.

Εκτός από αυτό βρέθηκαν και πολλά προσωπικά αντικείμενα από τα αδικοχαμένα θύματα μεταξύ των οποίων και ένα δαχτυλίδι που είχε την χαρακτηριστική φράση «μαζί με αυτό είμαστε για πάντα δεμένοι».

Και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες ξαναβρέθηκαν αμέτρητοι σκελετοί από μαζικούς τάφους των θυμάτων του ναζιστικού καθεστώτος.


Είναι χαρακτηριστικό πως σε έναν από τους σκελετούς αυτούς διακρινόταν καθαρά πως είχε εκτελεστεί με σφαίρα στο πίσω μέρος του τραχήλου.

Είναι δύσκολα να κατανοήσομε τον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων που εκτελώντας εντολές του ναζιστικού καθεστώτος είχαν προβεί σε αμέτρητες εκτελέσεις αυτών των δύστυχων θυμάτων τους. Μακάρι να μην επαναληφτεί ποτέ ξανά.
Όπως δείχνει το παρακάτω ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του Χίτλερ, σχεδόν όλα τα μέλη της είχαν οικογενειακές τάσεις σχιζοφρένιας.
 Το τελευταίο βίντεο είναι από το 1945 και το εκπληκτικό είναι πως μιλάει σαν να είναι στην σημερινή εποχή.
 katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.