Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Σφοδρή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Καμμένο: Λυπηρό που είναι υπουργός Αμυνας

Σφοδρή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Καμμένο: Λυπηρό που είναι υπουργός Αμυνας
Με νέα προκλητική ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.
Μόλις δύο ημέρες μετά την επίθεση
Τσαβούσογλου στον Ελληνα υπουργό Εθνικής Αμυνας, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Η γλώσσα, ο τόνος καθώς και οι παράλογες αναφορές, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Καμμένου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, είναι αξιοθρήνητες.
Καταδικάζουμε τις αβάσιμες, ακατάλληλες καθώς και ανήθικες εκφράσεις του εναντίον της χώρας μας και του Πρoέδρου μας και του τις επιστρέφουμε.
Είναι τόσο λυπηρό το γεγονός ότι αυτό το πρόσωπο, με τέτοια έλλειψη σεβασμού της δικαιοσύνης και απόλυτη αδιαφορία για τους πιο βασικούς κανόνες ευγένειας σε διεθνές επίπεδο, που αγνοεί τις κύριες διμερείς πράξεις που αφορούν την παράνομη μετανάστευση, καταλαμβάνει το αξίωμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο, καθώς και την περιοχή μας.
Καλούμε τις ελληνικές αρχές για μια ακόμη φορά να ενεργήσουν δεόντως με υπευθυνότητα και να απόσχουν από τις δηλώσεις που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την ατμόσφαιρα συνεργασίας που προσπαθούμε να επιτύχουμε μεταξύ των δύο χωρών».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.