Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ έκανε Μήνυση κατα παντός υπευθύνου και εξηγεί το γιατί - "Αποφάσισα λοιπόν να ΜΗΝΥΣΩ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ συγχρόνως την ξεφτίλα, το ξεδιάντροπο θράσος, την αδιαφορία για την..."




Αντίδραση Ζωής...Ζώντας την θλιβερή μίζερη καθημερινότητα αποφάσισα να αντιδράσω συνειδητά σε ότι συμβαίνει στην Χώρα που ζω, με προκλητικά άμεσα υπεύθυνους τους σύγχρονους κυβερνόντες.
Αποφάσισα λοιπόν να ΜΗΝΥΣΩ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ συγχρόνως την ξεφτίλα, το ξεδιάντροπο θράσος, την αδιαφορία για την Ιστορία μας σαν Χώρα, την προσωπική μας αξιοπρέπειά σαν άτομα- μονάδες- πολίτες.

Τα λάθη είναι θεμιτά, αναπόφευκτα, το να πράττεις όμως ανεξέλεγκτα, προκλητικά, εγωκεντρικά, εις βάρος ενός συνόλου που σε εμπιστεύθηκε, είναι ανήθικο, κατακριτέο και πρέπει να καταγγέλλεται.
Αυτό θα κάνω και εγώ………

Από όσους το έμαθαν, άκουσα πολλά και διάφορα….
Μερικά αρκετά Ενθαρρυντικά, όπως όμως και πολλά αποτρεπτικά……..
Κάποιος με χαρακτήρισε ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ……, άλλος είπε ότι θα με κλείσουν μέσα-ΦΥΛΑΚΗ!...…για δυσφήμιση, ακόμη πάλι ότι θα ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ η βιολογική μου παρουσία.. ότι θα ΞΟΔΕΨΩ άδικα χρήματα (!....).
Εγώ όμως θα το κάνω!.......

Με το πιο κάτω ΥΠΟΜΝΗΜΑ (δικονομικός όρος) προλογίζω την ΜΗΝΥΣΗ και την ΕΓΚΛΗΣΗ (έτσι μου είπαν πως λέγεται) που θα υποβάλω……..

Σαν πολίτης αυτής της Χώρας από τότε που ξεκίνησα την καριέρα του Αρχιτέκτονα ελεύθερου επαγγελματία, φρόντισα να είμαι εκτός από δημιουργός διαμέσου της επιστήμης –τέχνης που ακολούθησα ΚΑΙ όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς το Κράτος.
Σε αντίθεση κάποιοι (οι περισσότεροι) από αυτούς που κατά καιρούς λειτούργησαν σαν διαχειριστές της εξουσίας, οδήγησαν την Χώρα σε δημοσιονομικό πρόβλημα, στην χρεοκοπία, στον μαρασμό, στην μιζέρια.
Τελευταίο κάκιστο οδυνηρό αλλά και προδοτικό κυβερνητικό επιστέγασμα, ΑΥΤΟΙ του ΣΗΜΕΡΑ……..


Καταπατώντας κάθε προεκλογική τους υπόσχεση έχουν γαντζωθεί προκλητικά στην εξουσία Κυβερνώντας παράλογα……….
Μεταξύ των άλλων ίσως το πιο τρελό, πιο αλόγιστο, αντιπαραγωγικό, το ότι φρόντισαν τα έσοδα της χώρας να προέρχονται βασικά από αβάσταχτους φόρους που επέβαλαν στους ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ όπως τους κατάντησαν πολίτες……...
Φυσικό επακόλουθο- αντίκτυπο αυτής της παράλογα ασύδοτης φορολογίας, το αναγκαίο- υποχρεωτικό σταμάτημα των κάθε είδους επενδύσεων, το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης των υποχρεώσεων, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, με τελικό θλιβερό αποτέλεσμα την έλλειψη των βασικών πόρων διαβίωσης από χιλιάδες πολίτες.

Σαν επιχείρημα αιτιολόγησης όλων αυτών, προβάλλεται το άλυτο δημοσιονομικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί από την κακή διαχείριση και την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος και για το οποίο όμως κανένας από τους πολίτες δεν ήταν – είναι υπεύθυνος……..

_ΕΝΩ λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της οικονομικής κρίσης έχουν δημιουργήσει αυτή την αφόρητη μίζερη καθημερινότητα……
_ΕΝΩ για μερικούς δεν υπάρχουν χρήματα για τα αναγκαία…..
_ΕΝΩ οι ηλικιωμένοι κουβαλώντας τα απεριόριστα φορτία πείρας που τους χάρισε το ταξίδι στη ζωή, κατάντησαν βαρύ φόρτωμα για την Κρατική οικονομία, με αποτέλεσμα λόγω της μείωσης των συντάξεων τους, οι περισσότεροι να αισθάνονται ότι άδικα δούλεψαν τα χρόνια της νιότης τους…….
_ΕΝΩ οι νέοι, αναγκαίοι στυλοβάτες κάθε κοινωνίας, εγκαταλείπουν την δική μας για να βρούν άλλου καταξίωση και πόρους…..
_ΕΝΩ όλοι τρέμουν μην αρρωστήσουν, γιατί δεν εμπιστεύονται το σύστημα υγείας (όχι τους γιατρούς)…...
_ΕΝΩ οι περισσότεροι έπαψαν να μετακινούνται περιορισμένοι στις αναγκαίες διαδρομές μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τα έξοδα….

ΚΑΠΟΙΟΙ αποδεδειγμένα πλέον εγωκεντρικοί λάτρεις της εξουσίας την οποία κατέχουν εξαπατώντας -προδίδοντας τους υποστηρικτές τους, θέλουν ξεδιάντροπα να την αποδεικνύουν (εξουσία) και να την απομυζούν προς ίδιο όφελος.
ΕΠΕΙΔΗ θεωρώ πως η οικονομική κρίση της Χώρας μας, επιστημονικά προσχεδιασμένη, είναι φτιαχτή και επιβεβλημένη βάση σχεδίου, που η Ιστορία κάποια στιγμή θα ξεσκεπάσει………..
ΕΠΕΙΔΗ ο καθένας από εμάς τώρα ΖΕΙ και στην ζωή δεν υπάρχουν περιθώρια αλτρουισμού για τις επόμενες γενιές, αλλά μόνο φροντίδα
για το σήμερα με σωστές βάσεις για το αύριο………..
ΕΠΕΙΔΗ δεν δέχομαι αυτοί που επελέγησαν να μας κυβερνούν αντί να υπηρετούν τα συμφέροντά μας, να πράττουν σαν πρίγκηπες υπεράνω όλων, επιβάλλοντας μέτρα που δεν ισχύουν για τους ίδιους…...

Αναζητώντας το πνεύμα δικαίου που πιστεύω πως υπάρχει κάπου κρυμμένο………..

Υποβάλλω ΜΗΝΥΣΗ κατά παντός υπευθύνου για κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος από την άκαιρη- άσκοπη- ετσιθελική χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, για άσχετες προς τα συμφέροντα του Κράτους, πολυέξοδες μετακινήσεις προς και από Κούβα και στην συνέχεια προς και από Αμερική.

Επίσης υποβάλλω ΕΓΚΛΗΣΗ για το ίδιο γεγονός, ομοίως κατά παντός υπευθύνου, ηθικής (χρηματικής ποινής που θα ορίσει το Δικαστήριο) αποζημίωσης θεωρώντας πως έχει υποβιβαστεί η αξιοπρέπειά μου αλλά και κυρίως η παρουσία μου Βιολογική – επαγγελματική, από τον τρόπο που (ΔΕΝ) Κυβερνούν.

Ζητώ συγνώμη αν αντιβαίνει διαδικαστικά ο τρόπος γραφής μου.

Τάσος Γ. Καπουρνιώτης
Αρχιτέκτονας.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.