Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Λέσβο Τι έγινε και αποσιωποιήθηκε από όλα τα ΜΜΕ;

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Λέσβο

Μόλις σήμερα μαθεύτηκε μία παρολίγον δολοφονία Ρουμάνου καταστηματάρχη στη Μυτιλήνη από παράνομο μετανάστη, περιστατικό που συνέβη την Τρίτη και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης.
Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν και μέσα στον καβγά
ο 39χρονος Ιρανός έβγαλε από την τσέπη του τον χαρτοκόπτη απειλώντας τον να τον τραυματίσει. Σε δευτερόλεπτα και πριν προλάβει να γίνει το κακό, ο Ρουμάνος κάλεσε σε βοήθεια άλλους περίοικους και ως εκ τούτου ο Ιρανός εξαφανίστηκε.
Το γεγονός ότι έγινε μέρα μεσημέρι σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Μυτιλήνης γεμίζει ανησυχία τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχές, που υποστηρίζουν πως κύριο κίνητρο των επιθέσεων των μεταναστών είναι η κλοπή.
Ο αλλοδαπός λίγες ώρες αργότερα και έπειτα από ανθρωποκυνηγητό συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες ακόμη και για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Ανάλογα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά για τους επαγγελματίες του νησιού, που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού μέχρι σήμερα.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.