Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σοβαρά επεισόδια με CIAναρχικούς στα Ιωάννινα - Επτά αστυνομικοί ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στις εκδηλωσεις μνημης για τα 104 χρονια απο την απελευθερωση - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
Από συμπλοκές αμαυρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε
αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης (21/02), στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν σήμερα την 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.
iwannina10.jpg
Η ομάδα αντιεξουσιαστών βρισκόταν στο μνημείο και φώναζε αντιφασιστικά συνθήματα, όταν η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, δυναμίτισε την κατάσταση.
iwannina7.jpg
Οταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους απομακρύνουν, σημειώθηκε συμπλοκή και οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με τα κοντάρια από τις σημαίες που κρατούσαν.
iwannina6.jpg
Στα επεισόδια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο επτά αστυνομικοί.
iwannina4.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Ορακτορείου Ειδήσεων, φέρουν μώλωπες και θλαστικά τραύματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική. Όπως σημειώνει πάντως το epiruspost.gr, ένας από τους αστυνομικούς φέρει χτυπήματα από καδρόνια στο κεφάλι.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές.



 7 Αστυνομικοί στο νοσοκομείο

 Τα θερμά επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στο Ηρώο Μπιζανομάχων, σημάδεψαν τις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων.


Ομάδες αντιεξουσιαστών που είχαν συγκεντρωθεί αντέδρασαν έντονα στην παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Χρήστο Παππά και επιτέθηκαν κατά πάντων, γράφει το epiruspost.gr.
Αποτέλεσμα των άγριων συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν επτά αστυνομικοί, ο ένας μάλιστα φέρει χτυπήματα από καδρόνια στο κεφάλι και να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Τους αστυνομικούς που νοσηλεύονται επισκέφθηκε μετά το πέρας της παρέλασης ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος βρίσκονταν στα Γιάννινα.
Ενώ τα επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη, στο χώρο του Μνημείου κλήθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.