Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Eurobasket 2017: Το πρόγραμμα της εθνικής

Η FIBA γνωστοποίησε το πρόγραμμα του Eurobasket 2017, με την Εθνική Ανδρών (Α΄ όμιλος-Ελσίνκι) να τίθεται αντιμέτωπη με την Ισλανδία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (31/8).
Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ακολουθεί ρεπό (1/9), στις 2/9 καλείται να υπερπηδήσει το «εμπόδιο» της Γαλλίας, ενώ μία μέρα μετά αυτό της Σλοβενίας.
Στις 4/9 είναι προγραμματισμένο νέο ρεπό, για να ακολουθήσει η «μάχη» με την «οικοδέσποινα» Φινλανδία (5/9). Η «γαλανόλευκη» ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση απέναντι στην Πολωνία (6/9).
Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Eurobasket θα διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Φινλανδία - Α΄ Όμιλος, Ισραήλ - Β΄ Ομιλος, Ρουμανία - Γ΄ Ομιλος, Τουρκία - Δ΄ Ομιλος), ενώ σε κάθε χώρα θα υπάρχει όμιλος των έξι ομάδων, με τους πρώτους τέσσερις να προκρίνονται στη φάση των «16», όπου ακολουθούν χιαστί αναμετρήσεις (οι ομάδες του Α΄ ομίλου διασταυρώνονται με αυτές του Β΄, ενώ αυτές του Γ΄ με τον Δ΄). Οι ομάδες που θα βγουν ζωντανές από τους «16» προκρίνονται στα προημιτελικά και ακολούθως στους ημιτελικούς και στον τελικό (17/9).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής στην Α΄ φάση:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (ΕΛΣΙΝΚΙ)
31 Αυγούστου : Ισραήλ-Ελλάδα (16:30)
2 Σεπτεμβρίου : Ελλάδα-Γαλλία (16:30)
3 Σεπτεμβρίου : Σλοβενία-Ελλάδα (16:30)
5 Σεπτεμβρίου : Ελλάδα-Φινλανδία (20:00)
6 Σεπτεμβρίου : Ελλάδα-Πολωνία (17:30)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.