Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το όραμα για το Facebook της παγκόσμιας χούντας

Το όραμα για το Facebook της παγκόσμιας χούντας

Τι αναφέρει ρεπορτάζ του CNN

Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει ένα όραμα το οποίο μοιράζεται με τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, σε ένα μανιφέστο περίπου 5.700 λέξεων.
Και αυτό είναι να συμβάλλει στο χτίσιμο μιας παγκόσμιας κοινότητας και το Facebook να αποτελέσει «κοινωνική υποδομή» του πλανήτη!!!
Αυτό μεταδίδει το CNN!
Εν ολίγοις το facebook να αποτελέσει την «κοινωνική υποδομή» της παγκόσμιας δικτατορίας που ευελπιστεί να εγκαθιδρύσει η Νέα Τάξη, όπου τα πάντα θα παρακολουθούνται και θα ελέγχονται.
Γράφει το CNN Greece:
Ο Ζάκερμπεργκ δήλωσε ότι το Facebook μπορεί να κινηθεί πολύ πέρα από τις ρίζες του ως δικτύου επικοινωνίας για φίλους και οικογένειες, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να διαδραματίσει ρόλο σε πέντε τομείς, στους οποίους αναφέρεται ως «κοινότητες» και αφορούν από την ενδυνάμωση των παραδοσιακών θεσμών, έως την παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια κρίσεων και μετά από αυτές καθώς και της ενίσχυση της συμμετοχής στα κοινά.
Στην συνέχεια, σημειώνει ότι το Facebook έχει καταφέρει να το προσφέρει καθώς επιτρέπει την ταχεία επικοινωνία, ιδίως σε στιγμές κρίσεων και φυσικών καταστροφών. Όπως λέει:
Μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που έχουμε για να διατηρούμε ασφαλείς τους ανθρώπους είναι να αξιοποιήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια τι συμβαίνει. Στο μέλλον, θα μπορούν να υπάρχουν πολύ περισσότερες περιπτώσεις όπου η κοινότητα θα εντοπίζει κινδύνους που προέρχονται από ψυχικές διαταραχές, ασθένειες ή εγκλήματα.
 Ο ιδρυτής του Facebook φαίνεται να δίνει και ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της σωστής ενημέρωσης, καθώς φαίνεται ότι πλέον συμφωνεί με την άποψη ότι στο Facebook κυκλοφορούν πολλές ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης (σ.σ. αυτό σημαίνει φίμωση της αντίθετης από την Νέα Τάξη άποψης).
Σε σχόλια στο Facebook, κάποιοι χρήστες επαίνεσαν την επιστολή του Ζάκερμπεργκ για τη θετική του στάση, ενώ άλλοι ανακήρυξαν «νεκρή» την παγκοσμιοποίηση, όπως παρατηρεί το ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.