Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Διάρρηξη-μυστήριο στο σπίτι του διπλωμάτη ακόλουθου της FYROM στο Ψυχικό ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Φωτογραφία: Intimenews
Πονοκέφαλο προκαλεί στην Ελληνική Αστυνομία η διάρρηξη στην οικία του επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής των Σκοπίων, στο Ψυχικό.
Το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι όπου διαμένει ο Σκοπιανός διπλωμάτης Ντάρκο Ανγκέλοφ μαζί με τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί τους. Ο ίδιος και μέλη της οικογένειάς του δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Διαπίστωσαν την διάρρηξη όταν επέστρεψαν σπίτι και είδαν παραβιασμένο το παράθυρο της κουζίνας. Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες αφαίρεσαν τα διαβατήρια της οικογένειας και το διπλωματικό του Σκοπιανού ακόλουθου. Επισημαίνεται ότι η χώρα μας δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με τα Σκόπια και δεν υπηρετεί πρέσβης τους στην Ελλάδα. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες ελληνικές αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε τη διάθεση μόνιμης φύλαξης της οικίας του Σκοπιανού Ακολούθου. Την υπόθεση διερευνούν στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο Σκοπιανός διπλωμάτης, Ντάρκ Ανγκέλοφ
 
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.