Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

»Παΐσιε παιδεραστή »: η Ουκρανία χειροτόνησε gay επίσκοπο.ΒΙΝΤΕΟ

%cf%83%ce%b8%ce%b3%cf%83%ce%b8%ce%b7%cf%83
Σε σκάνδαλο μετατράπηκε η τελετή του διορισμού του νέου επισκόπου του Πατριαρχείου Κιέβου –
Zhytomyr και Ovruch Παισίου (Kukharchuk) στον Καθεδρικό Ναό Vladimir στο Zhitomir, οι ενορίτες άρχισαν να εκφράζουν δυνατά τη διαμαρτυρία τους, επισημαίνοντας ότι ο Παίσιος πρεσβεύει μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις.
 Ωστόσο, αν κρίνουμε από το βίντεο, που γυρίστηκε από έναν από τους παρόντες, παρά το γεγονός ότι οι πιστοί φώναζαν: « ! Αυτό είναι βλασφημία », « ο Παίσιος είναι παιδεραστής » και « ! Φύγετε σοδομιστές έξω από το Πατριαρχείο Κιέβου», η τελετή συνεχίστηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα .
Σύμφωνα με το ουκρανικό from-ua.com ο αντικανονικός  »Πατριάρχης » Φιλάρετος του ψευδεπίγραφου Πατριαρχείου Κιέβου και διασπαστής του πατριαρχείου Μόσχας που δεν αναγνωρίζεται από καμιά εορθόδοξη εκκλησία και τα μέλη της Συνόδου του UOC-KP έχουν επίγνωση των ομοφυλοφιλικών προτιμήσεων του Paisij, αφού το 2016 είχε δύο φορές απομακρυνθεί από το ένα μοναστήρι στο άλλο.

Σύμφωνα με τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας η ομοφυλοφιλία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την ιεροσύνη.tvzvezda 14.2.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.