Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΜΟΣ LIVE στον ΣΚΑΪ: Ο Πορτοσάλτε ήθελε να απαγορεύσει σε καθηγητή να μιλήσει και εκείνος τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ


ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ....ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΣΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ MEGA .....

 Απίστευτα πράγματα συνέβησαν live στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου ήταν καλεσμένος ο Καθηγητής Οικονομικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Διονύσης Χιόνη.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ.   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑ

Ο γνωστός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άρης Πορτοσάλτε υπενθύμισε πως ΔΕΝ πρέπει να ασκείται η δημοσιογραφία αφού επιδόθηκε σε πρωτοφανείς αθλιότητες εναντίον του καθηγητή, δηλώνοντας μάλιστα με θράσος ότι δεν θα επιστρέψει να ακουστεί η άποψή του επειδή δεν συμφωνεί μαζί του. Μάλιστα η στάση του Πορτοσάλτε προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Η συζήτηση αφορούσε στο ζήτημα του εθνικού νομίσματος και στην Οικονομική Νομισματική Ένωση.

Αποτέλεσμα ήταν ο κ. Χιόνης να αγανακτήσει και τελικά να πει την αλήθεια, ότι ο Άρης Πορτοσάλτε είναι άσχετος από οικονομικά και ότι ζει σε οικονομικό σκοταδισμό.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
 http://www.ksipnistere.com/2017/02/live.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.