Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ «ΑΜΑΡΤΙΕΣ» ΤΗΣ SIEMENS

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αλήθεια κ. Τσίπρα θέλετε τον Χριστοφοράκο;;;
 
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή για τη διαφθορά, αναφέρθηκε στο θέμα της δίκης της Siemens που ξεκινάει – Θεού θέλοντος – στις 24 Φεβρουαρίου 2017. Έτσι, απευθυνόμενος προς τον κ. Μητσοτάκη, τον ρώτησε εάν θα θέσει στην κ. Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχει μαζί της στο Βερολίνο, το θέμα εκδόσεως στην Ελλάδα του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens, του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Υπενθυμίζοντάς του ότι: «Έχω θέσει το θέμα της έκδοσης από την πρώτη συνάντηση που είχα με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να έρθει και να δικαστεί δίκαια στην Ελλάδα αλλά και για να μας πει όσα ξέρει για τις σχέσεις με τα πολιτικά κόμματα»!!
Αλήθεια κ. Τσίπρα, πιστεύετε πως είναι δυνατόν ο αρχηγός της ΝΔ να ζητήσει κάτι τέτοιο;; Από τη στιγμή που η “Αγία Οικογένεια” στην Ελλάδα, είχε σώγαμπρό της το Μιχάλη Χριστοφοράκο;; Όταν “πέταξε” σαν πουλάκι από την Ελλάδα με την “ευγενή χορηγία” της κ. Μπακογιάννη (Υπουργού Εξωτερικών), μόλις ξέσπασε το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της νεώτερης Ελλάδος;;
Αλήθεια κ. Τσίπρα, θέλετε πράγματι να έλθει στην Ελλάδα ο κ. Χριστοφοράκος για να μας μιλήσει για τους πολιτικούς που λάδωνε η πολυεθνική γερμανική εταιρεία;;
Αλήθεια το θέλετε ή μπλοφάρετε πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα;;
Δεν σας πιστεύουμε κ. Τσίπρα!! Γιατί, έχετε στα χέρια σας τον Ηλία Γεωργίου!! Τον άνθρωπο που διαχειριζόταν τα “μαύρα ταμεία” της Siemens!! Τι να τον κάνετε λοιπόν τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος διαχειρίστηκε στην πορεία μια “κατάμαυρη” κατάσταση, αλλά δεν ήταν αυτός που τη δημιούργησε!!
Ο δημιουργός ήταν ο Ηλίας Γεωργίου!! Πάψτε λοιπόν κ. Τσίπρα να σφυρίζετε αδιάφορα!! Έλεος πια!!! 

για τον έρωτα της καρέκλας και της εξουσίας τα ξεπούλησαν όλα!!
 
Ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Περικλής Κοροβέσης το 2009 άναψε μεγάλες φωτιές στην Αριστερά, όταν ισχυρίσθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, πως “η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού. Και το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της Οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά”.
Ο κ. Κοροβέσης είχε υποστηρίξει ότι “προκηρύχθηκε ένας διεθνής διαγωνισμός για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη”.
Εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί ο κ. Κοροβέσης δεν είναι στους μάρτυρες που θα εξετάσει το Δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία της Δίκης της Siemens!!
Μήπως γιατί μεταξύ των άλλων που έχει δηλώσει, έχει πει και το παρακάτω συναρπαστικό;;;
“Είναι θλιβερό να βλέπεις έντιμους αγωνιστές της Αριστεράς , που για τον έρωτα της καρέκλας και της εξουσίας τα ξεπούλησαν όλα”!!!
Γιατί δεν μιλάει η Χρυσή Αυγή;;;
 
Μου προξενεί μεγάλη μα πάρα πολύ μεγάλη απορία, γιατί η Χρυσή Αυγή που κόπτεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεν αγγίζει το ζήτημα της Siemens. Και βεβαίως δεν μιλάω να το αγγίξει επιδερμικά. Αλλά να εισέλθει εις βάθος, εις μεγάλο βάθος!! Να ρίξει “βόμβες” μεγατόνων μέσα στη Βουλή και να δυναμιτίσει όλο το πολιτικό Σύστημα!! Ως κοινοβουλευτικό κόμμα και όχι μεμονωμένα με κάποιο Βουλευτή της!! Και εννοούν τι ακριβώς εννοώ!! Γιατί δεν το κάνει η Χρυσή Αυγή;;; Δεν γνωρίζει ότι γνωρίζουμε πολλά;;; Ότι έχουμε στοιχεία;;;
Όταν τότε που η Χρυσή Αυγή δεν ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα, και ο κ. Μιχαλολιάκος χρειαζόταν κάτι, ήξερε που θα μας βρει;; Τότε βρε, στις συναντήσεις στο Βάρσο της Κηφισιάς!!

Επίσκεψη της Siemens στο Υπουργείο Οικονομικών!!
 
Μας ενημέρωσαν ότι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 – μετά από πολύ καιρό – πέρασε το κατώφλι του Υπουργείου Οικονομικών αντιπροσωπία της Siemens με τον επικεφαλής Ιταλό Νομικό Σύμβουλο της Siemens Spa, από τη στιγμή που πλέον η Siemens της Ελλάδος είναι υπό την ηγεμονία της Siemens της Ιταλίας, προκειμένου να επισκεφθεί την κ. Παγώνη!! Την κ. Παγώνη, εκείνο το διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, που ορίσθηκε από τον τότε Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα ως επικεφαλής της Εποπτικής Αρχής του Υπουργείου για την τήρηση του κατάπτυστου Εξωδικαστικού Συμβιβασμού του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens!! Ενός Εξωδικαστικού Συμβιβασμού που δεν τηρείται από τη Siemens σε κανένα σημείο του!! Παρόλα ταύτα η κ. Παγώνη χαίρει της εκτιμήσεως και του Υπουργού Οικονομικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Ευκλείδη Τσακαλώτου!!
Παράδοξο θα πείτε, μυστήριο θα πείτε, έτσι όμως έχει το πράμα!! Και όλοι εμείς περιμένουμε να λάμψει κάποτε η αλήθεια, για το ποια πολιτικά πρόσωπα έβαλαν βαθειά το χέρι τους μέσα στο βάζο με το μέλι της αμαρτίας!!
Αλλοίμονο!!!
Γιατί κ. Νικολακέα;;
Η κ. Νικολακέα ήταν η Ανακρίτρια της διερεύνησης του σκανδάλου της Siemens. Η οποία παρέδωσε το πόρισμά της χωρίς να καλέσει για κατάθεση τον πλέον ουσιώδη μάρτυρα, τον Ευάγγελο Σέκερη (μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου), ενεργό ακόμη διευθυντικό στέλεχος της γερμανικής εταιρείας και τον οποίο η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της Siemens τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πλέον αξιόπιστο μάρτυρα της πολύκροτης αυτής υποθέσεως!!
Ωστόσο, η κ. Νικολακέα επέδειξε αυτή την “περίεργη” στάση, αφού είχε καλέσει εγγράφως, για κατάθεση μάρτυρα τον κ. Ευάγγελο Σέκερη στις 17 Μαίου 2010 και όλως περιέργως μετά από λίγες ημέρες, ένα “αόρατο χέρι” προφανώς, της υπαγόρευσε (;;;) την προφορική άρση της κλήτευσής του, με τηλεφώνημα που έγινε προς τη διευθύντρια του γραφείου Χριστοφοράκου, της κ. Κατερίνας Τσακάλου (μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου).
Αλλά σήμερα θα θέσουμε άλλο ένα ερώτημα που νομίζουμε πως έχει μεγάλη αξία!!
Σε μια από τις εφόδους της Εισαγγελίας Αθηνών στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι έγινε παραλαβή κάποιων σημαντικών για την υπόθεση φακέλων, παρουσία των Robert Sikellis (ισχυρού άνδρα της Siemens την εποχή εκείνη – πρωτεργάτη του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού) και του βοηθού του – υπεύθυνου Ασφαλείας της Siemens, πρώην αξιωματικού του Αμερικανικού Στρατού – Νικολάου Χειμάρρα!!
Αυτοί οι φάκελοι επιστράφηκαν στη Siemens;;;
Σε αυτούς τους φακέλους, μήπως υπήρχαν πολύ γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου, αλλά και της δημοσιογραφίας;;
Οι οποίοι μπαινόβγαιναν στα γραφεία της Siemens και κάποιοι εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να μπαινοβγαίνουν;;;
Νο 1

 
Ποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens τη δεκαετία του ’90 μετέφερε με χρηματαποστολές “μαύρα” σακούλια από τη Θεσσαλονίκη στον Ηλία Γεωργίου και στον Χρήστο Καραβέλα στα γραφεία στο Μαρούσι;;
Νο 2

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος μπαινόβγαινε και εξακολουθεί να μπαινοβγαίνει στα γραφεία της Siemens «μασκαρεμένος» και τυγχάνει να είναι μάρτυρας στη δίκη της 24ης Φεβρουαρίου;;
Ο οποίος είναι Νο 2 στη σχετική λίστα μαρτύρων;;
Όταν το Νο 1 στη λίστα είναι ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Γιάννης Παπαγιάννης!!
Και θα είναι πολύ ωφέλιμο για την εξέλιξη της δίκης να δούμε τι ακριβώς θα καταθέσουν οι δυο δημοσιογράφοι!!
Να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Ευάγγελος Σέκερης (μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά) θα είναι 13ος μάρτυρας. Έτσι, να δούμε για ποιους θα αποδειχθεί γρουσούζικός!!

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.