Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

"Σφάζονται" Άδωνις - Παππάς στο Twitter! "Είσαι τρολ" - "Είσαι ψεύτης"!

 `Σφάζονται` Άδωνις - Παππάς στο Twitter! `Είσαι τρολ` - `Είσαι ψεύτης`!

Μετά τη χθεσινή, "εκρηκτική" αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, η "μάχη" συνεχίστηκε σήμερα στο Twitter μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παππά.

Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης "χτύπησε κόκκινο"!


Τόσο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην οποία κατηγόρησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις υποθέσεις της Siemens και του Κήρυκα Χανίων, όσο και εκείνη του αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος εξαπέλυσε σφορδή επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως το δίλημμά του είναι το Grexit ή τέταρτο μνημόνιο, αποτέλεσαν ίσως την πιο σκληρή κοινοβουλευτική κόντρα που έχουμε δει μεταξύ τους.
Η μάχη αυτή όμως, δεν τελείωσε χθες. Κι αυτό διότι Νίκος Παππάς και Άδωνις Γεωργιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Twitter, με αφορμή μια ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος και ανέφερε: "Προειδοποιώ τα τρολλς της ΝΔ: δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Δ.Ν.Τ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει"!
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήκωσε το γάντι και του απάντησε στο tweet αυτό, λέγοντας: "δηλ για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η Κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ...Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό";

Ο Νίκος Παππάς επανήλθε, ο Άδωνις Γεωργιάδης το ίδιο, και κάπου εκεί "εκτοξεύθηκαν" και χαρακτηρισμοί όπως "τρολ", "ακροδεξιός", "ψεύτης" και λοιπά... όμορφα.
Δείτε πώς συνεχίστηκε η συζήτηση



Λίγο αργότερα, ο Νίκος Παππάς έκανε ένα ακόμη tweet, στο οποίο επίσης έσπευσε να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Δείτε τα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.