Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Για αυτό οι Τούρκοι θα φεύγουν πάντα με την «ουρά στα σκέλια» στο Αιγαίο VIDEOS


Τέτοια «παλικάρια της φακής» αντιμετωπίζουν οι Έλληνες «αετοί» στο Αιγαίο! – Δείτε βίντεο.

Αηδιαστική και συνάμα προκλητική «συμπεριφορά» Τούρκου αξιωματικού ο οποίος είναι πιλότος F-16, παρουσιάζεται σε βίντεο
από τον τύπο της γειτονικής χώρας, να βομβαρδίζει στόχους στην πόλη Αλ Μπαμπ, το οποίο συγκλόνισε τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο Τούρκος «μάγκας» πιλότος έχει ενθουσιάσει εκατομμύρια συμπατριώτες του  κάνοντας την  «γνωστή κίνηση με το χέρι» θέλοντας να επιδείξει την ισχύ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά των πρώην «φίλων» τζιχαντιστών.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το βίντεο έγινε δημοφιλές στην χώρα «εξυψώνοντας το ηθικό» των Τούρκων πολιτών σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με μια άλλη άποψη των Τούρκων, ο πιλότος  μιμείται την κίνηση Τούρκου διάσημου σεφ κατά τον τρόπο που ρίχνει…αλάτι στο φαγητό την ώρα που βομβαρδίζει στόχους.
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πιλότος μιμείται τον «SaltBae» που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει τα φαγητά…
Τέτοια «παλικάρια της φακής» αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πιλότοι καθημερινά στο Αιγαίο και αν δεν ήταν οι καλύτεροι επαγγελματίες πιλότοι στο ΝΑΤΟ , θα είχαμε ζήσει πολλά επεισόδια στο Αιγαίο πέλαγος.
Εμείς υπενθυμίζουμε ότι σε χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού  σταθμού Alpha, Υποσμηναγός  πιλότος της πολεμικής αεροπορίας μας , δήλωσε ότι σε πρόσφατη αερομαχία του με Τούρκους , ένας εξ αυτών πραγματοποίησε επικίνδυνο ακατανόητο ελιγμό το οποίο απέφυγε ο ίδιος με μαεστρία …αλλιώς θα είχε συμβεί ότι συνέβη στον «ήρωα» Σμηναγό Ηλιάκη , όταν το «κτύπησε» εσκεμμένα ο Τούρκος νο 2 του σχηματισμού με απότομη κίνηση, κάτι που θεωρείται «δολοφονική» πράξη που άπτεται του διεθνούς ποινικού δικαίου.
Πάντως οι Τούρκοι πιλότοι θα πρέπει να «πληρώνουν» τους Έλληνες συναδέλφους τους για τα «δωρεάν μαθήματα» που λαμβάνουν εδώ και πολλά χρόνια πάνω από το Αιγαία , μετά τα οποία αποχωρούν πάντα με την «ουρά στα σκέλια».

 pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.