Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

27χρονος υπήκοος Μολδαβίας προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 16 λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (29-3-2017) το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τέσσερις (4) υπήκοοι Συρίας.

Αναλυτικότερα, χθες (29-3-2017) το πρωί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν σε επαρχιακή οδό, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, εντοπίστηκε ένα (1) ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο 27χρονος.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 27χρονος, οδηγώντας το παραπάνω όχημα, προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αποβίβασε στο σημείο, λόγω βλάβης ελαστικού του οχήματος.
Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.