Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη ο Νιγηριανός ληστής-«τρόμος» των ηλικιωμένων του Αγίου Παντελεήμονα.Είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου Τουλάχιστον 4 από τα επιβεβαιωμένα 14 θύματά του, ηλικίας από 84 έως 95 χρόνων, νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ Βίντεο

sunelifthi-stin-kupseli-o-listis-tromos-twn-ilikiwmenwn
Ο αδίστακτος ληστής ηλικιωμένων συνελήφθη στην Κυψέλη. Παρακολουθούσε τα θύματά του μετά από αναλήψεις των πενιχρών τους συντάξεων από υποκαταστήματα τραπεζών της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και
του κέντρου της Αθήνας. Στη συνέχεια τα ακολουθούσε έως τις εισόδους πολυκατοικιών και τα σπίτια τους, όπου προέβαινε στις άγριες επιθέσεις του.
Τουλάχιστον τέσσερα από τα επιβεβαιωμένα 14 θύματά του, ηλικίας από 84 έως 95 χρόνων, νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων, μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστησαν.
Σε μία περίπτωση χτύπησε μία 84χρονη για να της αποσπάσει 70 ευρώ και το διαμαντένιο δακτυλίδι της, ενώ σε μία άλλη απέσπασε 500 ευρώ και τα σκουλαρίκια που φορούσε στα αυτιά της.
Ο «τρόμος» των ηλικιωμένων, ήταν ένας 32χρονος από την Νιγηρία, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα στις 28 Φεβρουαρίου,  σε περιοχή της Κυψέλης. Από την προανάκριση έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής 14 επιθέσεις με θύματα ηλικίας από 61 έως 95 χρόνων.
Για άλλη μια φορά διαπιστώνεται ότι ο δράστης παρότι είχε συλληφθεί το 2013 για παρόμοια αδικήματα και βίαιες επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 φέρεται να αποφυλακίστηκε εκμεταλλευόμενος και αυτός τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
 Ο 32χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, την περασμένη Τετάρτη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και σήμερα οδηγείται στον Ανακριτή.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.