Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Αύξηση άνω του 50% στον μισθό της διευθύντριας Υποδοχής Μεταναστών

Αύξηση άνω του 50% στον μισθό της διευθύντριας Υποδοχής Μεταναστών

Σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε μια εποχή που η ανεργία χτυπά την χώρα μας με ποσοστό 30%, και οι αμοιβές για το ένα τρίτο των εργαζομένων δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ μικτά, η αριστερή κυβέρνηση προχωρά σε προκλητικές αυξήσεις των δαπανών για τη λειτουργία των υπουργικών γραφείων και στελεχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση των δαπανών του έχει πάντως το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Γιάννη Μουζάλα. Όχι μόνο διότι πολλαπλασίασε αναδρομικά από 7 σε 24 τους υπαλλήλους που μπορεί να έχει στο γραφείο του ο υπουργός αλλά και διότι χορήγησε αύξηση άνω του 50% στη διευθύντρια Υποδοχής, της οποίας η μηνιαία αμοιβή έφθασε από τα 2.604 στα 3.950 ευρώ!!!
Στις 23/2/2017, όμως, ο κ. Μουζάλας υπέγραψε απόφαση αύξησης των αποδοχών της διευθύντριας στα 3.950 ευρώ ενώ στο ποσό δεν υπολογίζεται το ύψος της οικογενειακής παροχής.
Οι Συριζαίοι «στεγνώνουν» τα αποθεματικά των υπουργείων για να πληρώσουν νέους μετακλητούς, ειδικούς συμβούλους που γεμίζουν τα γραφεία υπουργών αλλά και αυξήσεις σε κυβερνητικά στελέχη....
EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.