Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πάνω από 70 κτήρια παραμένουν υπό κατάληψη στην Αθήνα - ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ CIAΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

Πάνω από 70 κτήρια παραμένουν υπό κατάληψη στην Αθήνα

Οι ιδιοκτήτες τους έχουν υποβάλει μηνύσεις αλλά ακόμα περιμένουν την επιβολή του νόμου, αν και εκδίδονται οι σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες

Περισσότερα από 70 παραμένουν τα υπό κατάληψη κτήρια στην Αττική, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρά την «θεαματική» εκκένωση δύο τέτοιων χώρων το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες τους έχουν υποβάλει μηνύσεις και περιμένουν την επιβολή του σχετικού νόμου. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται σπάνια, καθώς, αν και εκδίδονται οι εισαγγελικές εντολές, δεν εφαρμόζονται, υπό τον φόβο αντιδράσεων.
 

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, πάντως, τα υπό κατάληψη κτίρια στην Αττική είναι περίπου 45.

Ανάμεσα στα οικήματα που παραμένουν υπό κατάληψη είναι το ξενοδοχείο City Plaza, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Κατριβάνου, το ξενοδοχείο Όνειρο στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57, και άλλα κτίρια στην οδό Βεραντζέρου 16-28, Μάρνη 32, Σολωμού 78, Νικηφόρου 7, Σωκράτους 7, Πειραιώς 12, Μαιζώνος 28, Σατωβριάνδου, Μαυρομιχάλη 47, Νικηταρά 12, Χαλκοκονδύλη 58, Γ’ Σεπτεμβρίου 64, Αγίου Κωνσταντίνου 17, Νεοφύτου Μεταξά και Δεληγιάννη.

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.