Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ψυχοερευνήτρια αγόρασε γάτο με υπερφυσικές δυνάμεις, έναντι ποσού $84,000 στη Ρωσία για να τον χρησιμοποιήσει σε πνευματιστικές συνεδρίες-seances


γατούλης με ψυχικές δυνάμεις (psychic cat) πουλήθηκε για £ 66.750 (5 million roubles - $84,000 ή 78.523 ευρώ)  στη Ρωσία.
O Ρώσσος ιδιοκτήτης του  Dmitry R,  κληρονόμησε τον τάμπι γάτο από τη θεία του -όταν εκείνη πέθανε- και τον ονόμασε Charles Utkins,


είπε ότι, ο γάτος μπορούσε να δραπετεύει μέσα από κλειδωμένα δωμάτια και ακόμη χειρότερα,  μπορούσε να ελέγχει τη σκέψη του και να του "φυτεύει" ιδέες.
Προφανώς το ζώο μπορεί να δει πράγματα, που δεν βλέπει ένας άνθρωπος,
ο Dmitry (από την πόλη Blagoveshchensk)  κατηγόρησε το γάτο, γιατί με την ασυνήθιστη συμπεριφορά του, έκανε τη ζωή του αφόρητη και έβαζε σε δοκιμασία το γάμο του. Η σύζυγός του αισθανόταν άβολα για το γάτο που "διάβαζε το μυαλό της"
όπως είπε στο "The Siberian Times", πριν να γνωρίσει τον Charles Utkins, δεν πίστευε σε υπερφυσικά πράγματα. Αλλά αυτό το πλάσμα κατάφερε να "ακούει" τις σκέψεις του και το χειρότερο να του εμπνέει σκέψεις - επιθυμίες στις οποίες ήταν αδύνατο να αντισταθεί,
οι επιθυμίες αυτές έπρεπε να πραγματοποιηθούν γρήγορα και άμεσα...
όπως λέει "ο Charles με έκανε να ποθώ τα ψάρια και τα λουκάνικα ενώ προηγουμένως τα απεχθανόμουν, αισθανόμουν την ανάγκη να σηκωθώ τις πρώτες πρωινές ώρες για να αγοράσω  τρόφιμα,   με ξυπνούσε στις 5 το πρωί, με μια ισχυρή επιθυμία να φάω ψάρι ή λουκάνικο,  τόσο έντονη που έβγαινα τα χαράματα έξω, αγόραζα  και έδινα αυτές τις τροφές και στο γάτο. Μόλις ο γάτος άρχιζε να τρώει, η πείνα μου εξαφανιζόταν.
Οι πόρτες στα δωμάτια ήταν κλειστές και ο γάτος ήταν κλεισμένος σε κάποιο μακρινό δωμάτιο, ξαφνικά εμφανιζόταν σε ένα δωμάτιο πίσω από κλειστές πόρτες, αν και κανένας δεν τον άφηνε να βγει."
Μια νέα λαμπερή, ξανθιά, κομψή και όμορφη διορατική γυναίκα ( διάμεσο, μέντιουμ) που ζούσε πάνω από 4.500 χιλιόμετρα  μακριά, μυστηριωδώς άκουσε για το γάτο και προσφέρθηκε να τον αγοράσει, δίνοντας στο ζευγάρι £ 67.000.
Πήγε σπίτι τους με όλα τα εργαλεία  για πνευματισμό (paraphernalia, πνευματοσκόπιο και συσκευές επικοινωνίας με πνεύματα) έκλεισε το γάτο σε ένα δωμάτιο, στη συνέχεια διαπίστωσε ότι το ζώο έχει υπερφυσικές δυνάμεις και αποφάσισε γρήγορα να το αγοράσει -μάλιστα ετοίμασε και το διαβατήριο του ζώου-
Το διάμεσο είναι αυστηρά κατά των δημοσιογράφων και επισημαίνεται μόνο ως Siberian witch, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,
η διορατική γυναίκα θα ταξιδέψει στο  Novosibirsk με τον γάτο Charlie   που θα τον χρησιμοποιήσει σε πνευματιστικές συναντήσεις (σεάνς) Ασχολείται με extrasensory φαινόμενα, έχει ιστοσελίδα, αξιοσέβαστους πελάτες   και σίγουρα θα αποζημιωθεί για το ποσό που κατέβαλλε για να αγοράσει τον  χαρισματικό, πανέμορφο γάτο.

πηγή 26-1-17
 http://www.dailymail.co.uk/news/article-4161012/Psychic-cat-bought-Siberian-witch-66-750.html

(η γάτα τύπου tabby θεωρείται απόγονος της βορειοαφρικανικής αγριόγατας (Felis Silvestris) που εξημερώθηκε πριν από 4.500 χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο.
Η τιγρέ Τάμπι φέρει σειρές από οριζόντιες διακριτές ραβδώσεις και διάσπαρτες κηλίδες.(much like a marble cake)  Χαρακτηριστικό γνώρισμά τους είναι ένα μεγάλο "Μ" στο μέτωπό τους.
Η λέξη τάμπι αναφέρεται στο μοτίβο του χρώματός της,κατά τη διάρκεια του 16ου και 17ου αιώνα η λέξη τάμπι αναφέρεται σε μια θηλυκή γάτα που ανήκει σε μια μάγισσα.
εκείνες τις μέρες ονόμαζαν τις μάγισσες γάτες "familiars" και πίστευαν είτε ότι είναι άνθρωπος που ενσαρκώθηκε σε γάτα αφού έπεσε θύμα σε ξόρκι, ή ότι είναι γάτα που διακατέχεται από δαίμονα ή ανθρώπινη ψυχή.
το τάμπι χρώμα θεωρούνταν αρχικά ότι, είναι το χρώμα της μάγισσας γάτας. σε κάθε ενσάρκωση η τάμπι γάτα θεωρείται ότι έχει μαγικές δυνάμεις και φυσικά 9 ζωές
αυτές οι όμορφες γάτες τείνουν να είναι περιστασιακά απόμακρες, μυστηριώδεις, ιδιότροπες και βέβαια μικρές μάγισσες
 Some believe the “M” is for Mau, the word for “cat” in ancient Egypt.
 Still others believe it is the blessing of the Virgin Mary.)
πηγή
http://www.cat-breeds-encyclopedia.com/Tabby-cat.html














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.