Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ANGELS ΦΩΤΟΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

 ομάδα ANGELS:
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ.
Κυριακή δεχτήκαμε επείγον περιστατικό στη Δάφνη, ότι αλλοδαποί κακοποιούν ένα κουτάβι μέσα στο σπίτι τους. Είχε μπει στο facebook όπου το είδατε πολλοί και μας επιστήσετε την προσοχή σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα. Την ίδια κι όλας μέρα, οργανώσαμε άτομα για την επιχείριση απομάκρυνσης του κουταβιού με το νόμιμο τρόπο.

 
Του δράστη του είχε γίνει παρατήρηση από ενοίκους της πολυκατοικίας, που άκουγαν τις κραυγές του κουταβιού, και η απάντηση που πήραν ήταν στην πρώτη ηλικιωμένη κυρία "μην ασχοληθείς ξανά θα σου σπάσω τα πόδια" και στην δεύτερη κυρία "σταμάτα να ανακατεύεσαι γιατί θα σου κάψουμε το αυτοκίνητο"
Τόση μαγκιά και σκληράδα είχαν μέσα τους λοιπόν αυτοί οι "άνθρωποι". Είχα περιέργεια λοιπόν να δω τι θα έλεγαν σε κάποιον με τη δική μου μούρη Panagiotis Milas και στα παλικάρια που είχα μαζί μου τον Fanis Niros και τον Δημήτρης Φώτος, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΤΑ!! Με τη νόμιμη διαδικασία.
Όπως ήταν αναμενόμενο, συναντήσαμε ένα ευγενέστατο νεαρό που έσταζε μέλι στην κάθε του λέξη και έλαμπε από αθωότητα! Κόπηκαν μαγκιές κόπηκαν όλα!! Αυτοί είστε και σας ξέρουμε καλά! Μόνο σε αδύναμα πλάσματα σας βγαίνει η μαγκιά!
 
Αφού μας δήλωσε ότι όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για εκείνον είναι ψέματα και ότι το σκυλάκι το αγαπάει πολύ, όταν άνοιξε η πόρτα, το σκυλάκι, μια γλυκιά χνουδόμπαλα, ήταν δεμένο μέσα στο σπίτι, ΜΕ ΣΠΑΓΚΟ μισό μέτρο!!! Ούτε κρεβατάκι εννοείτε ούτε μαξιλαράκι ούτε τίποτα. Μωσαϊκό μόνο και μια κατουρημένη πάνα δίπλα.
Τον ρώτησα λοιπόν αν το είχε δεμένο όλο το 24ωρο, και η απάντηση ήταν "όχι, όταν φεύγω το λύνω, όταν έρχομαι το δένω!"!!!! Κοινώς ξεκινάει ο παραλογισμός! Μάλιστα όταν τον ρώτησα αν έχει λουράκι η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλλον το έβγαζε βόλτα με τον σπάγκο! Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν το πόσο καλή ζωή είχε το κουταβάκι αυτό. Είμαι 100% σίγουρος, ότι από τη μέρα που το πήρε το έδεσε σε εκείνο το σημείο, και η μόνη του ασχολία ήταν για να το χτυπάει!
Όταν πήρε εντολή από τον αστυνομικό να λύσει το σκυλάκι για να το πάρουμε μαζί στο τμήμα, φανταστείτε ότι ο κόμπος που είχε κάνει δεν έλυνε και το έκοψε με ψαλίδι!!!! Τόση καλοπέραση και αγάπη!!
Μας ακολούθησε στο τμήμα με τη νόμιμη διαδικασία, όπου και του επιβλήθηκαν τα πρώτα πρόστιμα ύψους 700€ καθώς και φυσικά του αφαιρέθηκε ο σκύλος, τον οποίο παραχώρησε στην ομάδα μας με νόμιμη δήλωση υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από την αστυνομία!
Αφού είχε τελειώσει η διαδικασία αυτή, ο διοικητής του τμήματος, που ήταν πολύ φιλόζωος ο άνθρωπος καθώς και έχει και ο ίδιος ζώο, πήγε να χαϊδέψει το σκυλάκι στο κεφάλι και τότε διαπιστώσαμε όλοι ότι έχει τραύμα άσχημο, γιατί το σκυλάκι ούρλιαξε όταν το άγγιξε στο κεφαλάκι του.
Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω ακόμα κάτι πιο συγκεκριμένο πριν γίνει για ευνόητους λόγους, αλλά υπόσχομαι ότι μετά από αυτό που διαπιστώσαμε, έπεται και συνέχεια ΠΑΝΤΑ με το νόμιμο τρόπο.
Το κουταβάκι είναι σε προσωρινή φιλοξενία από εθελοντή της ομάδας, όπου και πήγε γιατρό την επομένη το πρωί, και διαπιστώθηκε η κακοποίηση. Φυσικά θα συνεχίσουμε με περαιτέρω εξετάσεις για να βεβαιωθούμε ότι η ψυχούλα είναι εκτός κινδύνου!
Το πιο ανατριχιαστικό σε όλα αυτά? όταν ο δράστης έκοβε τον σπάγκο για να πάρουμε το κουτάβι μαζί μας στο τμήμα, εκείνο παρ όλο το ξύλο και τον βασανισμό που είχε περάσει από αυτόν, του έγλειφε τα χέρια!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΚΥΛΟΣ!!! ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!!!
 
Όλα τα παραπάνω θα τα δείτε σε βίντεο, καθώς θα βιντεοσκοπούμε όλα μας τα περιστατικά, πάλι αναφέρω με το ΝΟΜΙΜΟ τρόπο, χωρίς να εκθέσουμε ΠΟΤΕ αστυνομία και δεν θα δείχνουμε πρόσωπα δράστη. Δυστυχώς απαγορεύεται από το νόμο και τα πρόσωπα, και η βιντεοσκόπηση μέσα σε σπίτι. Θα δείτε όμως όλη την επιχείριση καθώς και την πορεία του κάθε σκύλου που θα παίρνουμε στα χέρια μας.
Αναμένεται το βίντεο λοιπόν...
Υ.Γ - Για την επιτυχή ολοκλήρωση του περιστατικού, δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο οι 3 που πήγαμε εκεί, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΑ, που αποτελείται από άτομα που βλέπουν τις καταγγελίες, μιλάνε και οργανώνουν τα πάντα, από το ποιοι θα πάμε εκει, την φιλοξενία του σκύλου, την ιατρική του περίθαλψη, την τροφή και ότι άλλο χρειαστεί. Τα μπράβο λοιπόν σας παρακαλώ σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, όχι σε μεμονωμένα άτομα γιατί χωρίς ομαδική δουλειά, δεν θα είχε γίνει τόσο άμεσα και τόσο αποτελεσματικά η δουλειά.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Παρακαλώ σε όσους αρέσει το έργο μας και θέλετε να μας στηρίξετε, κάντε "μου αρέσει" (like) στην σελίδα μας, Angels - Ομάδα Αντιμετώπισης Κακοποίησης Σκύλων και κοινοποιείτε τις δημοσιεύσεις μας. Αυτό βοηθάει στο να πάρει διαστάσεις το θέμα της κακοποίησης και να γίνει πιο ισχυρή η ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας στον δύσκολο αγώνα μας
 https://www.facebook.com/Angels-%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8E%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CF%89%CE%BD-258927374521330/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.