Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Το λούτρινο παιχνίδι χάμστερ Bam Bam, δονείται και ουρλιάζει σαν γυναίκα που κάνει σεξ και θεωρείται κατάλληλο για παιδιά στην Αγγλία

Ηνωμένο Βασίλειο. 
Ο 27χρονος Luke King και η σύζυγός του Francesca  επισκέφτηκαν το κατάστημα Debenhams στο Salisbury, για να αγοράσουν ένα παιχνίδι για την ανιψιά τους.
Tην ώρα που περιηγούνταν στον χώρο, εντόπισαν ένα λούτρινο παιχνίδι χάμστερ. Το παιχνίδι με την ονομασία Bam Bam, ήταν χνουδωτό, μαλακό, ζουζουνιάρικο χάμστερ και είχε ένα κουμπί που έγραφε 'try me'
Αλλά μόλις ο κ.Luke πάτησε το κουμπί, είδε έκπληκτος το λούτρινο χάμστερ Bam Bam  να τινάζεται, να δονείται πάνω στο ράφι και το άκουσε να ουρλιάζει σαν γυναίκα που κάνει σεξ!
Ο κ.Luke κοκκίνησε και αισθάνθηκε ντροπή από τους προφανείς σεξουαλικούς θορύβους.
όπως είπε: "βρέθηκα σε αμηχανία επειδή γύρω μου, υπήρχαν αρκετά άτομα και με κοίταζαν"
«Η γυναίκα μου, μου είπε να το κλείσω, επειδή ο ήχος που έκανε ήταν πολύ δυνατός και δεν ακουγόταν πολύ κατάλληλος..."
"άρχισε να δονείται με ρυθμό, ακουγόταν σαν μια γυναίκα που συμμετείχε σε σεξουαλικές δραστηριότητες, θρηνούσε αναστατωμένα και σίγουρα θα έκανε μερικά φρύδια να ανασηκωθούν"
ο κ.Luke και η σύζυγός του Francesca ντράπηκαν τόσο πολύ που έφυγαν από το κατάστημα.
Το λούτρινο παιχνίδι χάμστερ Bam Bam παράγεται από την ισπανική κατασκευαστρια εταιρεία  IMC Toys με την επωνυμία  Club Petz brand.
Το περίεργο αυτό παιχνίδι πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους εμπόρους λιανικής της Tesco, Argos, Toys R Us, Amazon και Smyths
οι κατασκευαστές του το περιγράφουν σαν ένα «χαριτωμένο, γλυκούτσικο, τρελό και δυνατό χάμστερ» που αρχίζει να χορεύει και να δονείται τριγύρω μόλις πατήσεις το κουμπί του.
Το περίεργο προϊόν είχε λιανική τιμή περίπου £ 20, αλλά τα καταστήματα Debenhams μείωσαν έκτοτε την τιμή του και τον Ιανουάριο πωλούνταν μόλις £ 10.
Ο κ King, από το Tavistock, στο Devon, που έψαχνε δώρο για την ανηψιά της γυναίκας του, δήλωσε: «Δεν ξέρω το ιστορικό του παιχνιδιού. Αλλά κατά τη διάρκεια της πώλησης του -μπορεί και πριν  κυκλοφορήσει στο εμπόριο-  κάποιος θα σκεφτόταν,« Περίμενε ένα λεπτό, αυτό δεν ακούγεται σωστά.»    «Ίσως γι 'αυτό, το παιχνίδι Bam Bam δεν είχε πωλήσεις».
Το Debenhams και η IMC Toys επικοινώνησαν για το σχόλιο.

πηγή 4-1-2017
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4084932/Shoppers-stunned-excitable-hamster-toy-shelves-Debenhams-sounds-like-having-sex-turned-on.html


































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.