Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη ΣΟΚ της εφημερίδας Παραπολιτικά: «Ξένες μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τα παράνομα τζαμιά στην Ελλάδα»


Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» είναι ενδεικτικό όχι μόνο της ανησυχίας που έχει δημιουργήσει σε παγκόσμια κλίμακα η Ισλαμική τρομοκρατία, αλλά και το πώς ακόμα και μέσα από τα αυτοσχέδια τζαμιά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα υπάρχει ο κίνδυνος εκκόλαψης τρομοκρατών.

Υπό τον τίτλο «Υπό επιτήρηση παράνομα τζαμιά» διαβάζουμε τα εξής: «Στο Πακιστάν στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι ξένες μυστικές υπηρεσίες, γιατί έχουν τεκμηριωμένα στοιχεία ότι μέσα από τα διάφορα σεμινάρια ύποπτων μουσουλμανικών οργανώσεων γίνεται στρατολόγηση τρομοκρατών. Ο τρομοκράτης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λονδίνο είχε παρακολουθήσει αυτά τα σεμινάρια, σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές ασφαλείας, και σε κάθε περίπτωση δήλωνε πανέτοιμος να θυσιαστεί για το Ισλάμ. Μετά το μακελειό στο Λονδίνο, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες δίνουν προτεραιότητα στην παρακολούθηση των παράνομων τζαμιών που έχουν στήσει οι Πακιστανοί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην  Ελλάδα. Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πεπεισμένες ότι στα τζαμιά αυτά γίνονται η κατήχηση και η στρατολόγηση τρομοκρατών».

Όπως βλέπουμε και στο δημοσίευμα, η Ελλάδα βρίσκεται κι αυτή στον κατάλογο των χωρών με τα παράνομα τζαμιά, στα οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνεται στρατολόγηση τρομοκρατών. Το κακό είναι ότι οποιαδήποτε παρακολούθηση πακιστανών στην Χώρα μας για πιθανή διασύνδεση με ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις, σκοντάφτει στους φαιδρούς (αλλά πάντοτε επικίνδυνους) εγχώριους «αντιρατσιστές», και «αλληλέγγυους», οι οποίοι την υποχρέωση ενός κράτους να εξετάζει όλες τις παραμέτρους για την εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας τις χαρακτηρίζουν με λέξεις που ξεκινούν από τον «ρατσισμό» και καταλήγουν στην «ισλαμοφοβία», με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για πιθανόν ανεξέλεγκτες ενέργειες και καταστάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.