Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Δεν θα πιστεύετε τι βλέπετε και τι διαβάζετε


Όσο πάει η κατάσταση ξεπερνά όλα τα όρια

Η οικογένεια όπως την ξέραμε αλλάζει και αυτό θέλουν να μάθουν sτα παιδιά στα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και στα ελληνικά σχολεία. Ένας… διεμφυλικός πατέρας και η επίσης διεμφυλική κόρη του μίλησαν πρόσφατα ανοιχτά σε αυστραλέζικη τηλεοπτική εκπομπή για την «μεταμόρφωση» του σώματός τους. Ο/Η 15χρονος/η Corey Maison, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ αποκάλυψε για πρώτη φορά στους γονείς της ότι αισθάνεται κορίτσι, παρότι αγόρι, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Η μητέρα της βίωνε τα ίδια… προβλήματα. Μητέρα και γιος έγιναν... πατέρας και κόρη!
Η οικογένεια όπως ήταν κάποτε. Δείτε την αλλαγή και κρίνετε μόνοι σας πότε ήταν καλύτερα:

Ο/Η Corey, η οποία μοιράζεται το χρονικό της μετάβασής της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για να πείσει και άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο, εμφανίστηκε μαζί με την μαζί με τον/την Eric Maison (πρώην Erica) στην εκπομπή «60 Minutes», για να εξηγήσει πώς βιώνει τις αλλαγές στο σώμα της και πόσο δύσκολο ήταν να μιλήσει στη μαμά (και νυν μπαμπά) της. Ο/Η Eric Maison έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί ότι, παρά την προγραμματισμένη αλλαγή φύλου, δεν έχει καμία πρόθεση να χωρίσει από τον σύζυγό του και πατέρα της Corey, Les. Παραδόξως, ούτε κι αυτός έχει αντίρρηση να παραμείνει σε αυτόν τον γάμο!!!!!!!
 Επιστήμονες παιδίατροι έχουν ήδη προειδοποιήσει πως η αλλαγή φύλου ισοδυναμεί με «παιδική κακοποίηση», καθώς προκαλεί ασθένειες και μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Ας θυμηθούμε τα 8 επιχειρήματα των επιστημόνων ως απάντηση στην παραπάνω συγκλονιστική αν μη τι άλλο είδηση:
  1. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικειμενικό βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: Οι «ΧΥ» και «XX» είναι γενετικοί δείκτες υγείας, όχι γενετικοί δείκτες αναταραχής.
  2. Κανείς δεν γεννιέται με «gender». Ο καθένας γεννιέται με βιολογικό φύλο. Ο όρος «gender» (μία επίγνωση και αίσθηση του εαυτού ως αρσενικό ή θηλυκό) είναι κοινωνιολογική και ψυχολογική έννοια και όχι αντικειμενικός βιολογικός όρος.
  3. Η πεποίθηση ενός ατόμου πως είναι κάτι που δεν είναι, είναι στην καλύτερη περίπτωση σημάδι μπερδεμένης σκέψης. Όταν ένα υγιές βιολογικό αγόρι πιστεύει πως είναι κορίτσι και ένα υγιές βιολογικό κορίτσι πιστεύει πως είναι αγόρι, τότε υπάρχει αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, το οποίο βρίσκεται στο μυαλό και όχι στο σώμα.
  4. Η εφηβεία δεν είναι ασθένεια και το να μπλοκάρεις τις ορμόνες της μπορεί να είναι επικίνδυνο για την σωστή ανάπτυξη.
  5. Σύμφωνα με το DSM-V, 98% των γενετικά μπερδεμένων αγοριών και 88% των γενετικά μπερδεμένων κοριτσιών αποδέχονται τελικά το φύλο τους αφότου περάσουν φυσιολογικά την εφηβεία τους.
  6. Τα παιδιά που μπλοκάρουν την εφηβεία τους για να μιμηθούν το αντίθετο φύλο θα χρειαστούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου στην προχωρημένη εφηβεία. Οι ορμόνες διασταύρωσης φύλου (τεστοστερόνη και οιστρογόνο) σχετίζονται με επικίνδυνα ρίσκα για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων υψηλής πίεσης αίματος, θρόμβων στο αίμα, εγκεφαλικό και καρκίνο.
  7. Τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι 20 φορές μεγαλύτερα σε έφηβους που χρησιμοποιούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου και που υποβάλλονται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ακόμα και στην Σουηδία, η οποία ανήκει στις χώρες με τους περισσότερους δηλωμένους LGBTQ.
  8. Το να διδάσκεις τα παιδιά στο να πιστεύουν πως η ζωή με χημική και χειρουργική μίμηση του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογική και υγιής συνιστά κακοποίηση παιδιού.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.