Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Απίστευτη Καταγγελία κακοποίησης σκύλου στο Αιγάλεω: "Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας - Ενας σκυλος δεχόταν επανειλημμένα χτυπήματα με μανία με τη χρήση μεγάλου ξύλινου δοκαριού απο το αφεντικό του και στη συνέχεια... "


Πριν λιγες  ημερες ελαβε μερος ενα απιστευτο περιστατικο κακοποιησης ζωου επι της οδου...
Κορυτσας στο Αιγαλεω. 
Κατα της 12 το μεσημερι ακουστηκαν δυνατα χτυπηματα και κραυγες απο τη διπλανη αυλη, στην οποια καθως βγηκαμε στο μπαλκονι να δουμε τι συνεβαινε δεν μπορουσαμε να πιστεψουμε στα ματια μας.
Ενας σκυλος ασπρου χρωματος δεχοταν επανειλημμενα χτυπηματα με μανια με τη χρηση μεγαλου ξυλινου δοκαριου απο το αφεντικο του. 
Οταν στη συνεχεια καποιοι γειτονες προσπαθησαν να παροτρεινουν τον Η.Π. να σταματησει να χτυπα το σκυλο, ο συγκεκριμενος αρχισε να το χτυπα με περισσοτερη ακομα μανια φωναζοντας "θα μου κλασετε τα @@"

Αφου βγηκαν στα μπαλκονια απο διπλανα σπιτια να του μιλησουν, ο Η.Π. πηρε το ξυλο που κοπαναγε το σκυλο και βγηκε στο δρομο φωναζοντας "κατεβειτε κατω να σας γ@@" και στην συνεχεια επεστρεψε στο σπιτι του και συνεχισε να κοπανα το σκυλο για να προκαλεσει τους γειτονες, μεχρι που καλεσαμε την αστυνομια..

Ο ξυλοδαρμος του συγκεκριμενου σκυλιου συμφωνα με τους κατοικους της περιοχης εχει επαναληφει πολλες φορες στο παρελθον...

Λογω του οτι δεν γνωριζουμε αν τελικα κινητοποιηθηκε η αστυνομια κατατεθηκαν καταγγελιες στο πρωτοδικειο αθηνων. Παρολο που προφανως το συγκεκριμενο ατομο αντιμετωπιζει εμφανεις ψυχιατρικες διαταραχες θα θελαμε εκτος των καταγγελιων στη δικαιοσυνη να καταφυγουμε και σε δημοσια καταγγελια στο δικο σας blog προσπαθωντας να απομακρυνουμε το σκυλακι απο τον συγκεκριμενο προβληματικο ανθρωπο ή εστω να περιοριστουν τετοιου ειδους συμπεριφορες, οι οποιες καλο θα ειναι να γινει σαφες οτι δεν ειναι ανεκτες πουθενα και απο κανεναν.

Δεν αναφερονται προσωπικα στοιχεια σκοπιμως, θα σας παρακαλουσαμε να δημοσιευσετε αυτη την καταγγελια μηπως μπορεσει κατ αυτον τον τροπο να γινει κατι πιο αμεσα. 
Σας ευχαριστουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.