Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με προσευχή στην πανθρησκεία ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΩΔΙΤΗ….από πότε ρε παιδιά; ΒΙΝΤΕΟ

..Δεν λέω ότι δεν είναι δικαίωμα ..ότι δεν μπορεί ο καθένας να πιστεύει όπου θέλει …λέω ότι είναι λίγο κάπως όλη αυτή η εμμονή με το διαφορετικό … μοιάζει αν δεν βγάζει μάτι σαν μια μάχη προς τον χριστιανισμό …και για να είναι τόσο συντονισμένη σημαίνει ότι κάποιοι από πίσω είναι οι ενορχηστρωτές !

Και για να μην περάσουν για χαζουλι ..εγώ γνωρίζω ότι της θεότητες της αλλάζουν κάθε δυο χιλιάδες χρόνια +….οι πιστοί δυστυχώς δεν το γνωρίζουν …. και κάθομαι και σκέφτομαι..μας πόσες θυσίες έγιναν στο όνομα της πίστης ; πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ψυχές θυσιάστηκαν σε ονόματα θεών ;…ώστε σήμερα το κατεστημένο να έχει ξεκινήσει με τόσο μανία και απλότητα ..το δικαίωμα στο διαφορετικό…στο νέο … στον έναν που έρχεται !!
Δες το βιντεακι ..

Αν τα δεις με στέγνη κρίση και όχι με δόγμα θα δεις ξεκάθαρα ότι η πίστη κατασκευάζεται … … και μάλλον χωρίς να θέλω να σε λυπησω το ρητό ότι η πίστη είναι το μεγαλύτερο όπιο των λαών …δεν πρέπει να είναι και πολυ ψέμα !!
Αλλά …ας το δούμε τώρα και αλλιώς…η εκκλησία πως τα επιτρέπει όλα αυτά …κάποτε αφόριζαν πχ τον Καζαντζάκη για της ιδέες του …και σήμερα κάνουν γιορτές όλοι μαζί , υπογράφουν για τα γκει δικαιωματα …δηλώνουν ναι σε μια πανθρησκεια κοκ…. τι αλλαξε ;… πόσο άδικοι μπορεί να είναι οι νόμοι σας; ….πόσο εύκολα οι ψυχές μας καταδικάζονται ..από βολεμένους του συστήματος ;…
Πνεύμα; δικαιοσύνη; …που ; ποιος το έχει σήμερα; …οι αντιπρόσωποι του κυρίου; …ποιον κύριο τελικά εξυπηρετούν τόσα χρόνια;
Σκέψου , ψάξε …τζάμπα είναι !
Για να δημιουργήσεις έναν πόλεμο πίστης πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα από όλα τα θυλάκια που είναι αντι στην πιστη…να δημιουργήσεις το μίσος , την καταπίεση κοκ κοκ κοκ…αν όλα όσα βλέπεις με την Ισις δεν σε έχουν κάνει να σκεφθείς πιο βαθιά ..τότε ίσως σε βοηθήσει να σκεφθείς ..από που βρήκαν ξαφνικά τόση δύναμη υλική όλοι όσοι πολεμούν τον χριστιανισμό …από που πχ ξαφνικά το δωδεκάθεο έγινε τοσο ισχυρό σήμερα στην Ελλάδα ; ….και για ποιο λόγο επιτίθεται τώρα στην πιστη της Ελλάδας ; … εν μέσω «κρίσης «…. όλα αυτά απλά σου φαίνονται σαν μια αρρώστια σαν την ιλαρά; ….
Εμένα μου φαίνονται σαν ένα κλασικό σχέδιο που έχει επαναληφθεί ξανά και ξανά ανα τους κύκλους των πλανητών !!
Δική σου η Ζωή …επιλογή αν θα την ζήσεις στο ψέμα η στην αλήθειά ..!
Να θυμάσαι στόχος της κάθε κυβέρνησις είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες καταστάσεις ώστε να ανακαλύπτει μέσα από τις πράξεις τους ικανούς και να τους εξολοθρεύει!!!! Δεν μπορείς να το δεχθείς ; … μάλλον τότε ποτέ δεν τόλμησες κάτι έξω από τους κανόνες τους !!

Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.