Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ: Ξεφτίλισαν τους τουρκόφιλους «διανοούμενους» ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορές ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη – Ξεσηκώνονται και οι Θρακιώτες

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία στην Θράκη, όπου θα διδάσκονται τουρκικά! Ωστόσο υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται! Σε Ξάνθη και Κομοτηνή συσκέφθηκαν τα αρμόδια όργανα πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εκφράστηκαν δριμείες αντιδράσεις αναφορικά με τις εξελίξεις.
Αφορμή αποτελεί το νέο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), που θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και εισάγει πιλοτικά την τουρκική «μητρική» γλώσσα όπως τη χαρακτηρίζει (!) σε έξι νηπιαγωγεία της Θράκης (τρία στην Ροδόπη και τρία στην Ξάνθη).
«Πρόκειται για μεσοβέζικες λύσεις, που εξυπηρετούν σκοπιμότητες».
Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος του διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης Δημήτρης Ντούμος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζήτημα έχει εκτός από παιδαγωγική και εθνική, πολιτική διάσταση.
Την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί νέα σύσκεψη, όπου οι δάσκαλοι θα λάβουν επίσημη απόφαση και θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στη λειτουργία των έξι νηπιαγωγείων, την οποία θα κοινοποιήσουν στο υπουργείο Παιδείας.
«Υπάρχουν βουλευτές και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη που πανηγυρίζουν με τις εξελίξεις» σημείωσε με νόημα πρώην στρατιωτικός στην εφημερίδα «δημοκρατία».
Την ίδια ώρα φοιτητές σηκώνουν ανάστημα για τα δίκαια του Ελληνισμού και όχι μόνο.
Ο Αρμένιος φοιτητής, Arayik Manukyan, έκανε αυτό που πολλοί Έλληνες δεν τολμούν να κάνουν γιατί φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν.
Αφού υπεράσπισε τα δικαιώματα των Αρμένιων κατά των τουρκοαζέρων κατακτητών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, φώναξε δυνατά ότι η Μακεδονία και η Κύπρος είναι Ελλάδα αλλά και η Κωνσταντινούπολη.
Μάλιστα μαζί με Έλληνες συμφοιτητές του έψεξαν τους αριστερόστροφους καθηγητές, οι οποίοι «θάβουν» τα δίκαια του Ελληνισμού στηρίζοντας το φασιστικό τουρκικό κράτος!
Απολαύστε τις εικόνες με αφορμή το βιβλίο του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, με τίτλο «Το Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στις Μεγάλες Δυνάμεις, 1918-1920»:
 
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.