Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Έκλεψαν μέχρι και τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος αφήνοντας χωρίς φανάρια σημαντική διασταύρωση στην Ρόδο

Η αλητεία σ΄ όλο της το... μεγαλείο! Κάποιοι "άγνωστοι" στην προσπάθειά τους να οικονομήσουν μερικά ευρώ, δεν διστάζουν να προβούν σε πράξεις που προκαλούν την αηδία και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου! Και τι έκαναν;
Πήγαν κι έκλεψαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος αφήνοντας χωρίς φανάρια σημαντική διασταύρωση στο νησί μας, (της Ε.Ο. Ρόδου Καλλιθέας με την Περιμετρική οδό), αναγκάζοντας έτσι πολλούς συντοπίτες μας οδηγούς να ταλαιπωρούνται σ΄ εκείνο το σημείο!

Βέβαια, από πλευράς Δήμου καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς, και μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου επισημαίνονται τα εξής:

ΘΕΜΑ: Βλάβη σε κόμβο με φωτεινή σηματοδότηση

Σας γνωρίζουμε ότι ο κόμβος με φωτεινή σηματοδότηση στην διασταύρωση της Ε.Ο. Ρόδου Καλλιθέας με την Περιμετρική οδό, λόγω βανδαλισμού (πιθανόν κλοπής) των καλωδίων παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για μικρό χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε τους πεζούς και ιδιαίτερα τους οδηγούς να επιδεικνύουν την δέουσα προσοχή στην τήρηση τις ισχύουσας οριζόντιας και κάθετης σήμανσης.

Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Ο αναπληρωτής

http://topika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.