Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά θέσεων του συριακού στρατού κοντά στη Δαμασκό.

F-16 israéliens en formation. (Crédit : Tsahi Ben-Ami/Flash90) H ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε χτυπήματα κοντά στην συριακή πρωτεύουσα το πρωί της Τετάρτης  κάποιες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu υποσχέθηκε να συνεχίσει να στοχεύει τα κονβόι με όπλα  σαρώνοντας τις φήμες  για ρωσική διαταγή για να σταματήσουν τα χτυπήματα.

Τα μίντια της συριακής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι τα αεροπορικά χτυπήματα έλαβαν χώρα στην περιοχή στο όρος  Qasioun, πλησίον της Δαμασκού κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι ισραηλινές επιδρομές στόχευσαν συριακές θέσεις στρατιωτικές τςη περιοχής σύμφωνα με τα μίντια. Πρόκειται για το 4ο σερί αεροπορικών χτυπημάτων που αποδίδεται στο Ισραήλ κατά της Συρίας σε τουλάχιστον 1 εβδομάδα.
Η Ιερουσαλήμ δεν επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.
Οι συριακές δυνάμεις από την Κυριακή αντιμετωπίζουν σοβαρές επιθέσεις στη Δαμασκό στον ανατολικό τομέα σε jobar και Qabun.O Nετανιάχου διέψευσε ότι η Ρωσία διέταξε το Ισραήλ να σταματήσει τις επιδρομές και την Τρίτη υποσχέθηκε ότι θα τις συνεχίσει.timesofisrael 22.3.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.