Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία με ομήρους και πυροβολισμούς στο Καματερό


Συγκλονιστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο από τις συνομιλίες των αστυνομικών που επιχείρησαν κατά τη χθεσινή ληστεία – ομηρεία σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό.

Ο δράστης εισέβαλλε στο σούπερ μάρκετ της οδού Φυλής και ανάγκασε τους πελάτες του να ανέβουν στον πρώτο όροφο, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει τη ληστεία.

 
Οι υπάλληλοι, ωστόσο, του καταστήματος είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, με το κουμπί έκτακτης ανάγκης και οι δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, για να έρθουν αντιμέτωποι με τον δράστη.
Ο ληστής άρπαξε μία γυναίκα, την οποία χρησιμοποίησε σαν ασπίδα και μόλις εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, οι αστυνομικοί του ζήτησαν παραδοθεί.
Εκείνος δεν το έκανε κι έτσι οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του ενόπλου, ενώ απάντησε και υπήρξε ανταλλαγή πυρών, από την οποία δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος, πέραν του δράστη, που δέχτηκε μία σφαίρα στο στήθος και μία στην κοιλιά.
Αμέσως οι αστυνομικοί, μέσω του ασυρμάτου, ζήτησαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης να μεταβεί ασθενοφόρο για τον τραυματία.
Ο τραυματίας ένοπλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι πελάτες και οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το κατάστημα.
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο του policenews.eu με τις δραματικές εκκλήσεις των αστυνομικών για ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.