Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο Λοβέρδος θέλει να κάνουμε τις κότες στους Τούρκους και να λέμε σε όλα ναι – Όπως τότε με τον Πάγκαλο στα Ίμια και το “κάψτε το κωλόπανο”


Γνήσιος εκφραστής του ΠΑΣΟΚ και της λογικής Πάγκαλου και Σημίτη. Μάλλον τον εκφράζει απόλυτα η φράση και εντολή που είχε δοθεί στο στράτευμα στην μαύρη ημέρα των Ιμίων για να “κάψουν το κωλόπανο” αναφερόμενοι στην ελληνική σημαία.
Ο υπεύθυνος εξωτερικών υποθέσεων της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θέλει να κάνουμε όλα τα χατίρια στην Τουρκία και στις πολιτικές τις χωρίς να υπάρχει από μέρους μας καμία αντίδραση. Οι δηλώσεις του είναι οι παρακάτω
“Ακριβώς επειδή Πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα. Γιατί μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση” τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.
Προφανώς ο κύριος Λοβέρδος φοβάται αλλά καλό θα ήταν να μας προτείνει με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορέσει να δείξει στου προκλυτικότατους Τούρκους ότι η Ελλάδα δεν συμφωνεί με τις ενέργειες που κάνουν.
Επίσης θέλουμε να θυμίσουμε ότι με τις πρακτικές ΠΑΣΟΚ κάποτε χάσαμε τρεις αξιωματικούς.
scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.