Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Επέμβαση αλλαγής φύλου - Δείτε λεπτομερώς πως γίνεται μία Αλλαγή Φύλου από άντρα σε γυναίκα ΒΙΝΤΕΟ


Πώς πραγματοποιούν οι χειρουργοί μια επέμβαση αλλαγής φύλου; Ένα video animation αποκαλύπτει αναλυτικά, κάθε στάδιο του πώς ένας άνδρας γίνεται γυναίκα, πάνω στο χειρουργικό τραπέζι...


Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ουρολογίας, δημιούργησε ένα video animation, σχετικά με το πως πραγματοποιείται μια επέμβαση αλλαγής φύλου, από τους ειδικούς χειρουργούς, προκειμένου να ρίξει φως στο συγκεκριμένο είδος επέμβασης και να εξηγήσει με επιστημονικό τρόπο τη χειρουργική διαδικασία.

Όπως εξηγείται λοιπόν από το video, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης αλλαγής ανδρικού σε γυναικείο φύλο, το πέ ος και οι ό ρχεις αφαιρούνται, ένας κόλπος σχηματίζεται από το δέρμα του πέ -ους και της ουρήθρας, ενώ τα χείλη του αιδ οίου, σχηματίζονται από το δέρμα της περιοχής του οσχέου, την ίδια στιγμή που η βάλανος, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κλειτ ορίδας.

Το video εξηγεί αναλυτικά πως τα νέα γεννητικά όργανα, που δημιουργούνται είναι καθόλα λειτουργικά, όσον αφορά το κομμάτι του ορ γασμού κατά τη διάρκεια της επαφής, ενώ υπογραμμίζεται το γεγονός, πως όσοι άνδρες ενδιαφέρονται να προβούν σε επέμβαση αλλαγής φύλου, θα πρέπει να πληρούν μια σειρά κριτηρίων.

Ανάμεσα σε αυτά τα κριτήρια, περιλαμβάνονται δύο γνωματεύσεις, με τις οποίες οι ειδικοί γιατροί, κρίνουν ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στη χειρουργική διαδικασία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

Επίσης στο video επισημαίνεται, πως πριν την καθ’ αυτό χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, οι ενδιαφερόμενοι άντρες, θα πρέπει να έχουν λάβει την κατάλληλη ορμονική θεραπεία, για διάστημα, τουλάχιστον 12 μηνών, να έχουν ζήσει ως γυναίκες τουλάχιστον 18 μήνες και να έχουν αλλάξει το όνομά τους, επίσημα.

Τελευταία μάλιστα, έγινε και η πρώτη μεταμόσχευση πέouς σε έναν στρατιώτη που είχε τραυματιστεί στην περιοχή αυτή. Δυστυχώς όμως, αυτή η επέμβαση δεν είναι δυνατή σε γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν φύλο, αλλά μόνο σε άντρες που έχουν υποστεί κάποιον τραυματισμό.


Παρακολουθήστε το video παρακάτω:

Gender-Reassignment: Male to Female Surgery 2009 from Azraels-Art on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.