Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Προσευχές και παρελάσεις τέλος. Ιδού τι ακολουθεί...

Προσευχές και παρελάσεις τέλος. Ιδού τι ακολουθεί...

Ποιοι είναι οι μουσουλμάνοι αχμαντίγια και τι ζητούν στην Ελλάδα

Μαζί με τις ορδές των μουσουλμάνων μεταναστών έρχεται και το Ισλάμ, προκειμένου να ενωθεί δήθεν «ειρηνικά» με τον Χριστιανισμό.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί φυλλάδιο από τους μουσουλμάνους Αχμαντίγια.


Οι Αχμαντίγια είναι τα μέλη μιας νεότερης και πιο δραστήριας μουσουλμανικής θρησκευτικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ακολουθούν τη διδασκαλία του Ινδού μουσουλμάνου Μιρζά Γκουλάμ Αχμάντ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι προφήτης και υιοθέτησε κάποιες από τις απόψεις του Ινδού μουσουλμάνου νεωτεριστή Σαγίντ Αχμάντ Χαν.
Οι Αχμαντίγια δραστηριοποιούνται μέσω της προπαγάνδας και των μεταφράσεων του Κορανίου σε ευρωπαϊκές γλώσσες. Ο Γκουλάμ Αχμάντ προσπάθησε να συνθέσει όλες τις θρησκείες του κόσμου υπό το Ισλάμ. Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος αποτελούσε σύγχρονη έκφανση του Μωάμεθ, του Ιησού στη Δευτέρα Παρουσία του και του Κρίσνα των Ινδουιστών.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι Αχμαντίγια καλούν τους Έλληνες σε διαθρησκευτικό διάλογο, οργανώνοντας μια «εκστρατεία ειρήνης» στην Ελλάδα.
Σίγουρα η εν λόγω πρόσκληση θα έχει την έγκριση του Πάπα Φραγκίσκου και ενδεχόμενα και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο χαρακτηρίζει το Κοράνι «άγιο», ή ακόμα και της Αρχιεπισκοπής..
Ο «λύκος» έρχεται με προβιά, προκειμένου να αντικαταστήσει αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένα.
Άλλωστε, ήδη επιχειρείται αποχριστιανοποίοηση των σχολείων, με την νεολαία του κυβερνώντος κόμματος, με την σύμφωνη γνώμη των περισσότερων ΜΜΕ, να ζητά κατάργηση της πρωινής προσευχής και των παρελάσεων.
Στις παρελάσεις που καθιερώνεται πλέον η μαντήλα του Ισλάμ, σύμβολο καταπίεσης των γυναικών.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.