Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τουρκικός Τύπος: Η Ελλάδα θα προκαλέσει «επίτηδες» επεισόδιο μπροστά στο αδιέξοδο με την Τρόικα Στήνουν προβοκάτσια οι Τούρκοι.

Τουρκικός Τύπος: Η Ελλάδα θα προκαλέσει «επίτηδες» επεισόδιο μπροστά στο αδιέξοδο με την Τρόικα

Ο παραλογισμός και η άκρατη υποταγή στα «κελεύσματα» του Σουλτάνου Ερντογάν έχουν προκαλέσει ομαδική παράνοια σε όλα τα επίπεδα στην γειτονική Τουρκία  και δηλώνουν ότι η Ελλάδα θα προκαλέσει «επίτηδες» στο Αιγαίο .

Όλα αυτά ισχύουν εκτός και αν υπάρχει ένα ακόμη «άγνωστο σενάριο» το οποίο αποφασίσθηκε από τα γνωστά «σκοτεινά κέντρα» ειδικά για το Αιγαίο και την κόντρα Ελλάδος και Τουρκίας.
Τούρκοι ειδικοί υποδεικνύουν στην κυβέρνηση Γιλντιρίμ ότι η χώρα πρέπει να είναι άκρως προσεκτική και να μην πέσει στην «ελληνική παγίδα» και καταστεί εύκολη δικαιολογία για την επιβίωση της Ελλάδας από την «στενωπό» της Τρόικας.
Το άρθρο αναφέρει ότι η Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια ευρίσκεται σε ένα σχεδόν καταστροφικό  επίπεδο »ύφεσης», και  κατά κάποιο τρόπο δεν πρόκειται να  επιβιώσει από αυτήν τη διαδικασία σε καμία περίπτωση .
Ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας παρά τις ευοίωνες δηλώσεις του στις 6 Μαρτίου περί ανάπτυξης , βρέθηκε σε δεινή θέση μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης του  Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου  ΕΛΣΤΑΤ , και την παρουσίαση των δεικτών της οικονομίας οι οποίοι  μειώθηκαν σημαντικά κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2016, γράφουν οι Τούρκοι .
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι  η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 1,2% το 2016 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.
Εν τω μεταξύ, στην  Τουρκία όλοι  ασχολούνται με το  δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου ενώ η Ελλάδα ευρίσκεται σε σκληρές  συνομιλίες με το τους αξιωματούχους  του ΔΝΤ και συμφωνία δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει σε όλα και αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα σε ταχεία  ρήξη με τον λαό και τους δανειστές , ενώ η ΝΔ προηγείται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.
«Η ελληνική κυβέρνηση, σε αυτό το σημείο που  έχει εμπλακεί θα χρησιμοποιήσει την «τουρκική κάρτα» για να μπορέσει να κερδίσει πολύτιμο χρόνο», αναφέρει Τούρκος ειδικός αναλυτής  .
Ο Τούρκος αρθρογράφος αναφέρει « η  κρίση δεν ελέγχεται και η ελληνική κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως ένα « φάρμακο». Επειδή όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν συνηθίσει  με διάφορα εθνικιστικά τεχνάσματα να πείθουν τον ελληνικό λαό , που έχει  συσσωρεύσει απίστευτο  θυμό λόγο της λιτότητας,  η τουρκική εχθρότητα παρουσιάζεται ως το καλύτερο «φάρμακο»  στην ελληνική «αρρώστια».
Οι Έλληνες πολιτικοί για να μειώσουν το κόστος των επώδυνων μέτρων από τους πιστωτές θα αλλάξουν την «ατζέντα» παρουσιάζοντας το τουρκικό πρόβλημα. Η χώρα  θα γίνει και πάλι πολιτισμένη(!), και θα  θεωρηθεί ως το προπύργιο των συνόρων της Ευρώπης.
Η Ελλάδα σήμερα επιθυμεί όσο ποτέ την δημιουργία οπουδήποτε  συμβάντος από  τουρκικά  F-16, τα οποία θα παραβιάζουν  τον εναέριο χώρο του Αιγαίου, σύμφωνα με τους Έλληνες,  με την ταυτόχρονη «απάντηση» της παρουσίας της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας .
Έτσι θα  έχουμε μια πολυεπίπεδη εξίσωση στο Αιγαίο, οι μεταβλητές της οποίας θα αλλάξουν….. και η Τουρκία μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο της σύγκρουσης, εφόσον  δεν διαβάσει καλά τα τεκταινόμενα.

Σε αυτό το σημείο, πολύ  μεγάλη ευθύνη πέφτει στους (Τούρκους) κυβερνητικούς αξιωματούχους μας και την ηγεσία της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Ελαχιστοποιώντας την «επαφή» μας στο Αιγαίο με τους Έλληνες πιλότους στον  ελληνικό εναέριο χώρο εξασφαλίζουμε εκατό τοις εκατό την αποφυγή της εκμετάλλευσης από την Αθήνα, αγνοώντας για ένα διάστημα τις   προκλήσεις των Ελλήνων πολιτικών», καταλήγει ο ίδιος.
Τελικά οι Τούρκοι είναι είτε εντελώς παρανοϊκοί σε βαθμό σχιζοφρενικό ….είτε γνωρίζουν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες αγνοούμε συστηματικά για όλο αυτό που διαδραματίζεται με επίκεντρο την χώρα μας , ειδικά μετά την έλευση του νέου έτους και μετά.

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.