Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ: «Ακόμη κι αν μαζί τα φάγαμε, να ξέρετε ότι εσείς μόνοι σας δικάζετε»!!!


George Adalis B
Προς τα τέλη Ιανουαρίου είχα πληροφορίες ότι το «Σύστημα» μετά την «ΧρυσΑυγιάδα» θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος της εκπόρνευσης της εκλογικής συνείδησης του Ελληνα. Την Σωρριάδα!!! Και γι αυτό λίγο αργότερα δημοσίευσα την ανάλυση τι είναι τα 600δις που εμφανίζονται στον προϋπολογισμό και κάποιοι τα παρουσίαζαν ως τα … λεφτά του Σώρρα! Για μένα το γεγονός ότι τον καταδίκασαν σε 8 χρόνια φυλακή με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δεν λέει απολύτως τίποτα, γιατί η ποινή αυτή προέρχεται κατόπιν αντιδικίας του με ιδιώτη και μάλιστα κουμπάρο του. Και ενώ είμαι ένας από τους σκληρότερους επικριτές του Σώρρα, εν τούτοις ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ με την Ελληνική Δικαιοσύνη!
Μια «εξουσία» που δεν έχει βρει τρόπο να δικάσει τον Σώρρα για όσα ΠΡΕΠΕΙ και να τον δικάζει με βαριές καμπάνες για 100 χιλιάρικα που έφαγε από έναν κουμπάρο του!
Αντίθετα, χαϊδεύει στα μαγουλάκια τον Παπακωνσταντίνου, με ένα χρόνο φυλακή, ΜΟΝΟ, και αθωώνει δεκάδες λαμόγια από την εποχή του χρηματιστηρίου ίσαμε σήμερα! ΛΑΜΟΓΙΑ, που καταλήστευσαν το βιος των Ελλήνων και θησαύρισαν εις βάρος ενός λαού, που τελικά τον κρέμασαν ανάποδα ! Και κυρίως κρέμασαν ανάποδα στα «μανταλάκια» του Διεθνούς Τύπου, την φιλοτιμία και την παλληκαριά των Ελλήνων.
Ετσι, στην ουσία ηρωοποιούν τον Σώρρα στα μάτια πολλών και του δίνουν το δικαίωμα να μιλά για πολιτική δίωξη και εκδίκηση.
Διότι, αν ο Σώρρας κρίθηκε ένοχος φυλάκισης 8 ετών για 100 χιλιάρικα, πόσους ΑΙΩΝΕΣ φυλακή πρέπει να ρίξουν οι σεβαστοί μας Δικαστές σε Πολιτικούς και Επιχειρηματίες που ρήμαξαν 1.000.000.000.000 ευρώ (τρισεκατομμύριο είναι αυτό) ;;; Αναλογικά η ποινή θα πρέπει να είναι περίπου ένα εκατομμύριο ΑΙΩΝΕΣ !!!
Προσωπικά έναν Ακη βλέπω μέσα και οι υπόλοιποι τρώνε τα κλεμμένα εις υγείαν των κορόιδων! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω ;
Δεν υπερασπίστηκα και δεν θα υπερασπιστώ τον Σώρρα! Άλλωστε σας έχω υποσχεθεί και ένα δεύτερο άρθρο με αποκαλύψεις για τον Κρατικό Προυπολογισμό και τα παραμύθια που σερβίρει πέντε χρόνια τώρα!
Απλά περιμένω να δω, πόσο θα αυτοεξευτελιστεί ακόμα το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας ! Κάνω μεγάλες προσπάθειες στη ζωή μου, να μην εξευτελίσω μέσα από τα γραπτά μου και την δημόσια παρουσία μου, τον θεσμό του Στρατού και τον θεσμό της Δικαιοσύνης!
Φροντίζω να μην υπενθυμίζω καν, ποιοι δικηγόροι κατηγορήθηκαν σε επίσημα κρατικά έγγραφα ως «βοηθοί» της 17Ν και σήμερα είναι Εισαγγελείς! (Ελάτε τώρα, μην κοκκινίζετε ορισμένοι παλιοί! Δεν το ανοίγω το θέμα!)
Γιατί πιστεύω ότι οι δύο θεσμοί αυτοί πρέπει να έχουν τον σεβασμό μας κι ας μην τον αξίζουν ορισμένοι που τους υπηρετούν.
Και κάθε τρεις και λίγο, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, η Δικαιοσύνη και η λειτουργία της στη χώρα μας, με κάνουν και αναρωτιέμαι:
Μήπως τελικά ορισμένοι , εκλαμβάνουν τον σεβασμό μας προς τον θεσμό, ως αδυναμία ή φόβο προς το πρόσωπο ορισμένων δικαστικών λειτουργών; Αισθάνομαι ότι μπερδεύεστε αξιότιμοι κύριοι Δικαστές!!!
Η Δικαιοσύνη δεν είναι ala carte. Και ήδη έχει φθαρεί στα μάτια του κόσμου…
ΥΓ Kαι για να μην μπερδευτούν ορισμένοι φίλοι μου, δεν κρίνω τις ποινές προς τον Σώρρα ! ΟΧΙ ! Τις ποινές που ΔΕΝ επεβλήθηκαν ποτέ στους μεγάλους Απατεώνες και στους εγκληματίες που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι κι ωραίοι κρίνω… Γιατί μπορεί κάποιοι δικαστές να πιστεύουν ακράδαντα στο σύνθημα «μαζί τα φάγαμε» ! Βλέπετε όμως κύριοι, ακόμη κι αν ισχύει αυτό, σίγουρα «δεν δικάζαμε μαζί»! Και γι αυτό οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.