Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ ΣΚΟΡΔΟ;;; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ....ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ....

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ μακαρόνια;

Απίστευτο κι όμως… βασιλικό

Η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας μπορεί να έχει πολλές παραξενιές. Μια απ' αυτές που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι το ιδιάζον της διατροφής της.

Όπως αναφέρει το Harper's Bazaar, ο βασιλικός σεφ Darren McGrady, ο οποίος μαγείρευε για τη βασίλισσα επί 15 χρόνια, ανέφερε ότι δεν τρώει μακαρόνια, πατάτες ή σκόρδο, εκτός αν σερβίρονται σε κάποιο επίσημο γεύμα. Αντίθετα, η καθημερινή της διατροφή είναι επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα πιάτα, όπως είναι το ψητό ψάρι ή το κοτόπουλο με δύο ειδών λαχανικά.
Επίσης, απολαμβάνει μεγάλα μπολ σαλάτα και φρέσκα φρούτα. Και μιας και λέμε για φρούτα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τρώει μπανάνες. «Κόβει το κάτω μέρος, μετά την κόβει κάθετα και στη συνέχεια σε μικρά κομμάτια και την τρώει με το πιρούνι», αναφέρει ο McGrady.
Όσο για το σκόρδο, ο ίδιος ανέφερε ότι η βασίλισσα ζητά από τους σεφ να μην σερβίρουν οτιδήποτε που έχει σκόρδο ή πολύ κρεμμύδι. «Επιπλέον, δεν μπορούσαμε να σερβίρουμε κρέας ψημένο rare, καθώς της άρεσε το κρέας της καλοψημένο», είπε ο ίδιος.
Όσο για τις ένοχες απολαύσεις της βασίλισσας, της αρέσει τόσο πολύ το κέικ σοκολάτα, μπισκότο, που όποτε ταξιδεύει το έχει μαζί της και μπορεί λίγο λίγο να το φάει όλο. Με λίγα λόγια, η βασίλισσα είναι όπως όλοι μας!
huffingtonpost

Πώς να σκοτώσετε έναν βρυκόλακα!- Αυθεντικό βαλιτσάκι σε δημοπρασία

Ο θρύλος λέει ότι οι βρυκόλακες είχαν τα ευαίσθητα σημεία τους και ο σωστός κυνηγός όφειλε να έχει πάντα μαζί του τα κατάλληλα εργαλεία για να τα χτυπήσει. Το βαλιτσάκι ενός τέτοιου κυνηγού βγαίνει στις 22 Ιουνίου στο σφυρί.
Στα τέλη του 19ου αιώνα πολύς κόσμος είχε πειστεί για την ύπαρξη βρυκολάκων τόσο ανάμεσα στις χαμηλές κοινωνικές τάξεις όσο και στους κύκλους των αριστοκρατών. Πίσω από κάθε αποτρόπαιο έγκλημα της εποχής, από περίεργες εξαφανίσεις και ακραίες συμπεριφορές υφαινόταν ο μύθος των βαμπίρ που προκαλούσε τον τρόμο.
Οι πιο φανατικοί ακόλουθοι του θρύλου είχαν αναλάβει το χρέος της εξόντωσης των βρυκολάκων και δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς τα όπλα τους. Είχαν πάντοτε μαζί τους αγιασμό, όπλο με ασημένιες σφαίρες, ξύλινους πασσάλους και έναν σταυρό. Μία από τις περίφημες βαλίτσες των κυνηγών της εποχής δημοπρατείται τις επόμενες μέρες με τιμή εκκίνησης τα 2.500 ευρώ.

Η βαλίτσα εκτιμάται πως ανήκε σε έναν μικροπωλητή και ήταν δώρο του πλούσιου θείου του. Εκτός από τα βασικά εξαρτήματα, το κουτί περιέχει επίσης ένα ροζάριο, ένα κομμάτι χαρτί με αποσπάσματα από τη Βίβλο, ένα μπουκαλάκι με σκόρδα, άλλο ένα με αγιασμό κι ένα τρίτο με καθαγιασμένο χώμα. Συνολικά 11 διαφορετικοί τρόποι εξόντωσης ενός βρυκόλακα υπάρχουν στις ειδικά διαμορφωμένες θήκες.
Πρόκειται ωστόσο για ένα βαλιτσάκι το οποίο ο πωλητής μάλλον είχε μαζί του για προστασία και όχι για κυνήγι βαμπίρ. Σε κανένα από τα όπλα του δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος ή φθοράς ενώ τα μπουκαλάκια δείχνουν να μην έχουν ανοιχτεί ποτέ.
«Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι παρόμοιο και κάνω αυτή τη δουλειά για περισσότερα από 30 χρόνια», δηλώνει ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Όουναγκ Ντρέικ και αναρωτιέται: «δεν είμαι σίγουρος ποιός θα το αγοράσει αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι, κυρίως Αμερικανοί, ενδιαφέρονται πολύ για κάτι τέτοια. Ανεξάρτητα με το αν έχει κάποιος πάθος με τους βρυκόλακες ή όχι, το βαλιτσάκι έχει μεγάλη συλλεκτική αξία».

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.